колеги здравейте. Налага се да сменя задните накладки на Бравата, мотора е 1.6 16V 103 к. с., защото вече свири на желязо. Проблема е, че когато отидох в магазина там имат два размера и незнаят какъв да ми дадът. Има ли колега, който е сменяла наскоро задни накладки, за да видя размера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за задни накладки на Брава 1,6
Collapse
X
-
Re: Въпрос за задни накладки на Брава 1,6
marto_gp написа:колеги здравейте. Налага се да сменя задните накладки на Бравата, мотора е 1.6 16V 103 к. с., защото вече свири на желязо. Проблема е, че когато отидох в магазина там имат два размера и незнаят какъв да ми дадът. Има ли колега, който е сменяла наскоро задни накладки, за да видя размера.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Replay написа:marto_gp написа:колеги здравейте. Налага се да сменя задните накладки на Бравата, мотора е 1.6 16V 103 к. с., защото вече свири на желязо. Проблема е, че когато отидох в магазина там имат два размера и незнаят какъв да ми дадът. Има ли колега, който е сменяла наскоро задни накладки, за да видя размера.
Коментар
-
marto_gp написа:Replay написа:marto_gp написа:колеги здравейте. Налага се да сменя задните накладки на Бравата, мотора е 1.6 16V 103 к. с., защото вече свири на желязо. Проблема е, че когато отидох в магазина там имат два размера и незнаят какъв да ми дадът. Има ли колега, който е сменяла наскоро задни накладки, за да видя размера.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
В магазина изобщо не ми провериха по епер, те май и незнаят за това. Опитах се да проверя в епер, но нещо не ми зарежда страницата.http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...I_LANG=3Ето страницата, къде да видя какви са ми накладките.
Коментар
-
marto_gp написа:В магазина изобщо не ми провериха по епер, те май и незнаят за това. Опитах се да проверя в епер, но нещо не ми зарежда страницата.http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...I_LANG=3Ето страницата, къде да видя какви са ми накладките.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
marto_gp написа:Тя и моята стоница, която пуснах по-горе вече работи, но не виждам къде да търсяFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
Replay написа:marto_gp написа:Тя и моята стоница, която пуснах по-горе вече работи, но не виждам къде да търся
Коментар
-
marto_gp написа:Replay написа:marto_gp написа:Тя и моята стоница, която пуснах по-горе вече работи, но не виждам къде да търсяFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар