Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лагер на главина на Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лагер на главина на Браво?

Здравейте колеги. Вероятно скоро ще ми се наложи да сменям лагер на главина, защото или ми се причува или наистина леко ми вие лагер. Въпросът ми е дали лагерът е отделно от главината или се сменя цялата главина с лагера. И как горе долу става демонтажа и монтажа?
    Bravo GT, 1.8 16v

Преден или заден?

Коментар

Re: Лагер на главина на Браво?

marball написа:
      Здравейте колеги. Вероятно скоро ще ми се наложи да сменям лагер на главина, защото или ми се причува или наистина леко ми вие лагер. Въпросът ми е дали лагерът е отделно от главината или се сменя цялата главина с лагера. И как горе долу става демонтажа и монтажа?
      Аз сменях тази седмица отзад. На мен ми е цяла лагер-главина. Цялата работа 15-20мин. !

Коментар

Предният лагер трябва да е отделно, а задният лагер-главина. http://axm-auto.com/
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

предния лагер е отделно от главината 100 % за браво 1.6 16 96 г тъй като го сменях ако ти е оригинален както беше моя доста зор може да се види с избиването му
          1.6 16v 96 г. 103 hp.
          България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
          Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

///// написа:
            Преден или заден?
            Предполагам преден. отпред се чува, но още не мога да установя ляво или дясно.
            Bravo GT, 1.8 16v

Коментар

[quote="2.0 i.e"]
              marball написа:
              Аз сменях тази седмица отзад. На мен ми е цяла лагер-главина. Цялата работа 15-20мин. ![/quote Я дай в пари?
              Bravo GT, 1.8 16v

Коментар

2.0 i.e написа:
                marball написа:
                Аз сменях тази седмица отзад. На мен ми е цяла лагер-главина. Цялата работа 15-20мин. !
                Колко пари ще рече това?
                Bravo GT, 1.8 16v

Коментар

metropolix написа:
                  предния лагер е отделно от главината 100 % за браво 1.6 16 96 г тъй като го сменях ако ти е оригинален както беше моя доста зор може да се види с избиването му
                  За 1.8 16V става въпрос, но според мен не би трябвало да има разлика. Мисля, че не е сменян до сега.
                  Bravo GT, 1.8 16v

Коментар

Ами вдигаш на крик колелетата едно по едно, завърташ и слушаш дали е лагер. Възможно е и от гумите да шуми.

Коментар

///// написа:
                      Ами вдигаш на крик колелетата едно по едно, завърташ и слушаш дали е лагер. Възможно е и от гумите да шуми.
                      Това ми беше другото съмнение, тъй като скоро и сложих зимни гуми защото наистина издават странен шум и все едно съм сложил метални колелета. Не стига, че на колата комфорта при возене е дефицит, дори и на идеално гладък път, сега изобщо го няма. Само се надявам да са добре балансирани, че в противен случай всичко ще ми заминат не само лагерите. Но волана не ми рита, както когато една гума не е балансирана.
                      Bravo GT, 1.8 16v

Коментар

Значи за предните лагери - отделни са от главините. Аз моите ги сменях с FAG, което като цифри:Лагера - 40 лв.Пресата - 5 лв.Демонтаж/монтаж на шенкела - 15 лв.Ето ги моите разглобени и после сглобени.
                        Прикачени файлове

Коментар

Както спомена колега може шума да е от зимните гуми. А иначе ако колата е произведена след ноември 98-ма и има АБС цените налагерите и главините са доста по-солени...
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                            Както спомена колега може шума да е от зимните гуми. А иначе ако колата е произведена след ноември 98-ма и има АБС цените налагерите и главините са доста по-солени...
                            Не, ’96-та е произведена.
                            Bravo GT, 1.8 16v

Коментар

///// написа:
                              Значи за предните лагери - отделни са от главините. Аз моите ги сменях с FAG, което като цифри:Лагера - 40 лв.Пресата - 5 лв.Демонтаж/монтаж на шенкела - 15 лв.Ето ги моите разглобени и после сглобени.
                              Благодаря за полезната информация. Друго е човек да се подготви психически, че трябва да дава пари :D
                              Bravo GT, 1.8 16v

Коментар

Working...
                              X