Здравейте колеги. Вероятно скоро ще ми се наложи да сменям лагер на главина, защото или ми се причува или наистина леко ми вие лагер. Въпросът ми е дали лагерът е отделно от главината или се сменя цялата главина с лагера. И как горе долу става демонтажа и монтажа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лагер на главина на Браво?
Collapse
X
-
Re: Лагер на главина на Браво?
marball написа:Здравейте колеги. Вероятно скоро ще ми се наложи да сменям лагер на главина, защото или ми се причува или наистина леко ми вие лагер. Въпросът ми е дали лагерът е отделно от главината или се сменя цялата главина с лагера. И как горе долу става демонтажа и монтажа?
Коментар
-
Предният лагер трябва да е отделно, а задният лагер-главина. http://axm-auto.com/FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
предния лагер е отделно от главината 100 % за браво 1.6 16 96 г тъй като го сменях ако ти е оригинален както беше моя доста зор може да се види с избиването му1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
[quote="2.0 i.e"]marball написа:Здравейте колеги. Вероятно скоро ще ми се наложи да сменям лагер на главина, защото или ми се причува или наистина леко ми вие лагер. Въпросът ми е дали лагерът е отделно от главината или се сменя цялата главина с лагера. И как горе долу става демонтажа и монтажа?Bravo GT, 1.8 16v
Коментар
-
2.0 i.e написа:marball написа:Здравейте колеги. Вероятно скоро ще ми се наложи да сменям лагер на главина, защото или ми се причува или наистина леко ми вие лагер. Въпросът ми е дали лагерът е отделно от главината или се сменя цялата главина с лагера. И как горе долу става демонтажа и монтажа?Bravo GT, 1.8 16v
Коментар
-
metropolix написа:предния лагер е отделно от главината 100 % за браво 1.6 16 96 г тъй като го сменях ако ти е оригинален както беше моя доста зор може да се види с избиването муBravo GT, 1.8 16v
Коментар
-
///// написа:Ами вдигаш на крик колелетата едно по едно, завърташ и слушаш дали е лагер. Възможно е и от гумите да шуми.Bravo GT, 1.8 16v
Коментар
-
///// написа:Значи за предните лагери - отделни са от главините. Аз моите ги сменях с FAG, което като цифри:Лагера - 40 лв.Пресата - 5 лв.Демонтаж/монтаж на шенкела - 15 лв.Ето ги моите разглобени и после сглобени.Bravo GT, 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар