Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали е рейка на хидравликата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали е рейка на хидравликата

Колеги когато си запаля колата и тръгна има едно леко задържане на кормилото при ляв завой,при лек напън..много лек напън просто пука и отпуска,след като колата позагрее това задържане се губи но лекото пукане при ляв оборот на волана си остава
    FIAT Marea Weekend 1.8 16V
    GI FOBOS

никой ли няма мнение
    GI FOBOS

Коментар

Пукането е възможно да е както от рейката, така и от каретата на волана.Такова задържане и аз имам, но се появява само в по-студени дни и изчезва като позагрее колата, което ме навежда на мисълта за хидравлично масло.

Коментар

какво за хидравличното масло?мойто ми изглежа особено на цвят---сиво като метал
        GI FOBOS

Коментар

Като начало го смени, трябва да е рубинено червен цвета, може от маслото да се получава някакво задържане в рейката, но ще трябва хубава промивка.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

тоест не мога да си го направя сам трябва сервиз?
            GI FOBOS

Коментар

И то в сервиз, в който си знаят работата. Не всички се наемат, а да се изсмуче течността само от казанчето и да се налее нова - това не е решение.Аз мога да ти кажа и сам как да го направиш, но не си заслужава нито мъките, нито нервите за 15-20 лева. А освен това трябва и канал.

Коментар

благодаря колега за съвета
                GI FOBOS

Коментар

Колега, виж тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50178Може да е от лагери на амортисьорите, но моите не съм ги сменил още и не мога да кажа със сигурност. Задържане на волана на определено място може да има ако е износен гребена на рейката в определена зона, но пак казвам - не съм майстор и не знам.
                  Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
                  Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.

Коментар

Working...
                  X