Значи проблвма идва от спирачните апарати или по точно от Водачите ... пробвах със Тефлонова лента но нищто не стана . някой може ли да помогне ? ходих в 3 магазина и в 3-те магазина ми казаха че нямат Водачи и Тези гумички за Спирачните апарати ....Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помагайте относно спирачни апарати - Фиат Брава
Collapse
X
-
Няколко теми по-надолу:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Маншони и аз не успях да намеря лесно но е добре да провериш дали проблема е от водачите или от отворите в апаратите.Щото ако са разбити отворите, смяната на водачите няма да има голям ефект а от друга страна не са евтини...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Re: Колеги помагайте относно спирачни апарати - Фиат Брава
zlobarchestz написа:Значи проблвма идва от спирачните апарати или по точно от Водачите ... пробвах със Тефлонова лента но нищто не стана . някой може ли да помогне ? ходих в 3 магазина и в 3-те магазина ми казаха че нямат Водачи и Тези гумички за Спирачните апарати ....Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: Колеги помагайте относно спирачни апарати - Фиат Брава
packo84 написа:... Водачите са около 25лв бройката.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Никога не съм твърдял, че цените на тези водачи и това, което се води ремонтен к-кт (водач + маншон) има нещо общо със здравия разум...За въпросния к-кт ми искаха 70лв в Т&N Car а цената само на водача е цитирана по-горе.Пак да спомена, че тези неща са 1:1 еднакви с тези на Audi 80 а и предполагам голяма част от VAG Group.И съм 99% сигурен, че се намират на поне 1/2 от тази цена.А за стругар не съм сигурен, че ще свърши добре тази работа - имат малко специфична форма, особено в частта на маншона.Или поне аз няма да седна да го правя 1:1 за по-малко от 10лв - играчка си е...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Някой ако иска спирачни апарати от Браво 1.6 за 20лв. общо да идва и да ги отнася. Без накладките са вече.http://photo-zona.net/images/user315...ir.aparati.JPGEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ще можете ли да ме упътите , от къде да си купя водачи за задни дискови апарати? Предполагам , че там където има и ремонтни комплекти или греша?И още нещо: моля за съвет, как да измъкна блокирало стебло на именно такъв водач, за съжаление счупеноПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Ще можете ли да ме упътите , от къде да си купя водачи за задни дискови апарати? Предполагам , че там където има и ремонтни комплекти или греша?И още нещо: моля за съвет, как да измъкна блокирало стебло на именно такъв водач, за съжаление счупеноFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар