Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с АБС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с АБС

1.Колеги,пмагайтеОнзи ден си смених гумите и като ги свалих че единия кабел барбар с буксата ми липсва от спирачния апарад.Предполагам че е кабел на АБС но лампата не ми свети за грешка.Възможно ли е да е от това или има и оште проблеми .Да отбележа на другото колело осещам АБС.
    Fiat Brava 1.9TD

Re: Проблем с АБС

Rumen77 написа:
    1.Колеги,пмагайтеОнзи ден си смених гумите и като ги свалих че единия кабел барбар с буксата ми липсва от спирачния апарад.Предполагам че е кабел на АБС но лампата не ми свети за грешка.Възможно ли е да е от това или има и оште проблеми .Да отбележа на другото колело осещам АБС.
    Кой кабел, коя букса? Да не си гледал датчиците за накладките?

Коментар

Проблем с АБС-то

Може и това да е снощи като се замислик еденичен кабел би трябвало да е за накладките,защото за датчика на АБС трябва да има поне два ако ли не три кабела един плус,един минус и един които да връща сигнала към централата.
      Fiat Brava 1.9TD

Коментар

датчиците на а-бе-ес-а са свързани обикновено с по-дебел кабел с жълти цилиндрични букси - задните букси са обикновено под задната седалка, а предните - в коша, при двигателя.
        Alfa Romeo 146 1.4 TS (ZAR93000002178535) + ГИ

Коментар

Мисля,че на Бравата АБС е само напредните но само мисля,нека кажат колегите с по-голям опит
          Fiat Brava 1.9TD

Коментар

Rumen77 написа:
            Мисля,че на Бравата АБС е само напредните но само мисля,нека кажат колегите с по-голям опит
            Няма такъв автомобил който да има датчици само на предни колела.Темата отива в раздела Спирачни механизми.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
            X