имам фиат пунто 1.2 8v. когато натисна спирачка само 2 колела спират. обезвъздушавах но ефект няма! помогнете с мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спират само две колела
Collapse
X
-
Предполагам само предните 2 ?Отвори барабаните, може би не ти работят саморегулиращите механизми и челюстите не прилепват към барабана!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Проблемът ми е следният.На техническият преглед на автомобила се оказа, че предните спирачки са добре, а задните и ръчната не са с необходимата ефективност.Преди около 2000км. съм сменил задните накладки с нови.Автомобила е Пунто-55, 1996г.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:Проблемът ми е следният.На техническият преглед на автомобила се оказа, че предните спирачки са добре, а задните и ръчната не са с необходимата ефективност.Преди около 2000км. съм сменил задните накладки с нови.Автомобила е Пунто-55, 1996г.чичо НеноFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:На Брава само се маха маншона на ръчната спирачка и гайката се натяга дори на ръка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар