Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спират само две колела

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спират само две колела

имам фиат пунто 1.2 8v. когато натисна спирачка само 2 колела спират. обезвъздушавах но ефект няма! помогнете с мнения
    ital fan

Предполагам само предните 2 ?Отвори барабаните, може би не ти работят саморегулиращите механизми и челюстите не прилепват към барабана!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Кои две колела не хващат?

Коментар

здрасти

предно ляво и задно дясно ми спират!??
        ital fan

Коментар

здравеите

а и спирачната течност е черничка. как да промия системата? с нафта става ли?
          ital fan

Коментар

Промий я с нова спирачна течност, тая нафта аз не бих я сипал там.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

здравейте

благодаря че се отзовахте!! реших проблема с нови гумички на спирачната помпа и промивка на системата. 12лв гумички и 4 лв спирачна течност
              ital fan

Коментар

4лв. спирачна течност... каква ако не е тайна?
                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                  4лв. спирачна течност... каква ако не е тайна?
                  Е ква-дот3 приста е по 4 лева Междудругото каква е разликата между дот3 и дот4
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Разликата е в температурата на кипене и ти си избрал по-лошия вариант.

Коментар

Проблемът ми е следният.На техническият преглед на автомобила се оказа, че предните спирачки са добре, а задните и ръчната не са с необходимата ефективност.Преди около 2000км. съм сменил задните накладки с нови.Автомобила е Пунто-55, 1996г.чичо Нено
                      Fiat Punto 1,1- 1996г.
                      газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
                        Проблемът ми е следният.На техническият преглед на автомобила се оказа, че предните спирачки са добре, а задните и ръчната не са с необходимата ефективност.Преди около 2000км. съм сменил задните накладки с нови.Автомобила е Пунто-55, 1996г.чичо Нено
                        Не знам дали механизмите при Пунто имат нещо общо с Брава... но при мен за степента на натягане отговарят самонатягащите се маханизми между челюстите и гайката под скоростният лост. На Брава само се маха маншона на ръчната спирачка и гайката се натяга дори на ръка.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

а като нищо и накладкит еса боклук. имах такъв случай- чисто нови накладки отза ди не спира и това е, накрая смених чисто новите накладки и взе да си спира....
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Vladim написа:
                            На Брава само се маха маншона на ръчната спирачка и гайката се натяга дори на ръка.
                            Би ли ми казал как точно се прави? От коя страна се маха маншона, аз се пробвах, но не видях гайка. Защото след смяна на накладките механизмите така се саморегулираха, че сега трябва да дърпам ръчната с две ръце. Искам да охлабя малко жилото.

Коментар

Working...
                            X