Здравейте. Бих искал да ви попитам дали можете да ми дадете ориентировъчна цена за кормилна рейка-хидравлична. Тъи като се скъсва да тече масло от хидравликата и се оказа че е от рейката. Фиат браво 1997год. 1.9тд 75кс.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кормилна рейка
Collapse
X
-
В Техническия университет в София рециклираха моята рейка преди няколко месеца. Мисля, че го направиха добре. Първо я дадох на майстор да я свали, той я носи в ТУ, там я ремонтират, а после майстора я монтира. Това стана в рамките на 3-4 дни и цената бе 260 лв. (100 за монтаж и демонтаж и 160 за рециклиране в ТУ).Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
lubomm написа:ами има едно мсало по магазините дет запушва течове от хидравликата аз съм пробвал на един пасат дет за 3 дена му изтичаше маслото и стана вече втора година подкара такаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
walio написа:Здравейте! Дано съм нацелил правилния раздел. Искам да попитам ако някой има информация да сподели може ли да се обере луфта в пластмасовите ябълки на двете щанги на рейката и между зъбното колело и рейката на Фиат Брава 1,6, 16 V, 1996г.? Необходимо ли е да се свали рейката от автомобила?
Коментар
-
За да не отварям нова тема, ще ползавам темата на колегата за което му се извинявам! Значи преди доста месеци ходих на майстор понеже нещо потропваше отпред и след прегледа при него той каза, че ми е износен гребен на рейката и затова се чува този звук, най-вече при десен завой по неравностти. Въпроса ми е може ли да се оправи това нещо без да се сваля рейката или да продължавам да си карам така докато не протече.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар