Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кормилна рейка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кормилна рейка

Здравейте. Бих искал да ви попитам дали можете да ми дадете ориентировъчна цена за кормилна рейка-хидравлична. Тъи като се скъсва да тече масло от хидравликата и се оказа че е от рейката. Фиат браво 1997год. 1.9тд 75кс.

Нова, до колкото знам, е към 400лв., неоригинална, втора употреба беше 100, когато аз я сменях. Иначе оригинална е над 2000лв. в Ауто Италия.

Коментар

Мерси много за отговора. И все пак 2000лв. фиата не струва

Коментар

Рейката в голяма част от случаите подлежи на ремонт. Ако го направят както трябва - става като нова.

Коментар

Да имаш на представа къде могат да го направят това и някаква ориентировъчна цена че този фиат ми излезе златен

Коментар

Дали изобщо си заслужава да се прави, ако не направо нова и това е?

Коментар

ivan85 написа:
              Дали изобщо си заслужава да се прави, ако не направо нова и това е?
              моета течеше, пробваха да я рециклират и резултата беше 0. пак протече. та за 150лв втора ръка и това е!
              FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

ами има едно мсало по магазините дет запушва течове от хидравликата аз съм пробвал на един пасат дет за 3 дена му изтичаше маслото и стана вече втора година подкара така

Коментар

В Техническия университет в София рециклираха моята рейка преди няколко месеца. Мисля, че го направиха добре. Първо я дадох на майстор да я свали, той я носи в ТУ, там я ремонтират, а после майстора я монтира. Това стана в рамките на 3-4 дни и цената бе 260 лв. (100 за монтаж и демонтаж и 160 за рециклиране в ТУ).
                  Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
                  Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.

Коментар

Ако и кажеш как се казва това масло цена няма да имаш.

Коментар

Здравейте! Дано съм нацелил правилния раздел. Искам да попитам ако някой има информация да сподели може ли да се обере луфта в пластмасовите ябълки на двете щанги на рейката и между зъбното колело и рейката на Фиат Брава 1,6, 16 V, 1996г.? Необходимо ли е да се свали рейката от автомобила?

Коментар

lubomm написа:
                        ами има едно мсало по магазините дет запушва течове от хидравликата аз съм пробвал на един пасат дет за 3 дена му изтичаше маслото и стана вече втора година подкара така
                        Какво е това масло да не би да е на базата на свинска мас?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

walio написа:
                          Здравейте! Дано съм нацелил правилния раздел. Искам да попитам ако някой има информация да сподели може ли да се обере луфта в пластмасовите ябълки на двете щанги на рейката и между зъбното колело и рейката на Фиат Брава 1,6, 16 V, 1996г.? Необходимо ли е да се свали рейката от автомобила?
                          Може - само ако се сменят, т.е рейката да се рециклира. Трябва да се свали при всички случаи.
                          Fiat Marea 1.8i 16V
                          Fiat Tipo 1.4i 8V
                          Fiat Punto 1.6i 8V
                          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

За да не отварям нова тема, ще ползавам темата на колегата за което му се извинявам! Значи преди доста месеци ходих на майстор понеже нещо потропваше отпред и след прегледа при него той каза, че ми е износен гребен на рейката и затова се чува този звук, най-вече при десен завой по неравностти. Въпроса ми е може ли да се оправи това нещо без да се сваля рейката или да продължавам да си карам така докато не протече.
                            Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

Working...
                            X