Колеги как се сменя спирачен маркуч преден ляв на фиат браво 1.4 12в !!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя спирачен маркуч преден ляв на фиат браво?
Collapse
X
-
Re: как се сменя спирачен маркуч преден ляв на фиат браво!!!
lochesco написа:Колеги как се сменя спирачен маркуч преден ляв на фиат браво 1.4 12в !!!!!!!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
тръбичките много се късат препоръчват ти сервиз, защото те могат да ги нагреят и така ги отварят. ако ги скъсаш, което е съвсем възможно ще си докараш ебаси белята на главата, а в сервиз вземат 10-15 лв на един маркуч.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ако нямаш хубави инструменти въобще не се захващай! Със смотани инструменти и по-голям луфт между тях и елемента, който ще развиваш лесно става замазване и после няма развиване. На старата кола го ядох такъв, че стигнах до сваляне на цялата тръбичка от помпата, а това бе последвано от сгъване и разгъване, което хич не е желаетлно! А иначе, както казаха колегите обилно облей с препарат за развиване на клеясали резби и изчакай няколко минути, после пак и така поне 2-3 пъти преди да опитваш да развиваш! А иначе... иди в сервиз!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
за триене
Колеги много ви бладориа за съветите вчера бях при майстора ми и като видях как се сменя ми стана ясно не е трудно но не е лесно напръска стария маркуч със шпрей да се развие след това го махна сложи новия и след това се почна обездошаване на спирачките на четрите гуми и в същото време се налива спирачно масло хванах мусколна треска да помпам спирачката :D :D :D това е колеги и пак много ви благодариа!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар