Здравейте,днес бях на реглаж предница и в сервиза ми казаха,че лагера на задния ляв носач е за смяна.От там ми предложиха цена за лагера 57 лв и 80 лв за смяната му.Някой от вас скоро сменял ли е, на каква цена мога да си го намеря сам..и дали мога да мина и без услугите на сервиза..т.е. лесно ли е да се смени пред ..блока,на улицата??Според препатилите от вас,дали от този лагер задните гуми изглеждат в положение../ ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЛАГЕР НА ЗАДЕН ЛЯВ НОСАЧ НА ПУНТО
Collapse
X
-
Така изглеждат гумите при разбит лагер на главината.На лагера на носача са други симптомите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Ако от лагера на главината е такова положението на колелата /, то тогава ще има страшно виене и стържене от колелото при неговото въртене, че дори и колелото ще блокира. Не знам за какви други признаци пише Malone, освен за чукане при преминаване през неравности, но и положението на колелата също е много показателно. Това положение на задните колела е от лагерите на носачите, които са за смяна. На моето Пунто ги сменях в нашия град, преди около месец и цената на ремонтния комплект за 1 страна 32лв. и за работа 15 лв. В София не знам цените, комплекта за 1 страна не би трябвало да е повече от 40 лв., а за работата - според сервиза.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
-
Караш по ’’Ломско шосе’’, подминаваш ’’Била’’ , продължаваш посока ’’Обеля’’. Отляво ще видиш едни футболни игрища ,подминаваш и тах. След окло 200 м. имаш възможност да завиеш наляво (посока метрото) , правиш го. Караш 50 м. ,отдясно имаш една малко автокъща ,а след това е сервизчето. Пише "Анисо" . Можеш да кажеш ,че Сашо от Еврото те е пратил. Ще ти свършат работа бързо.Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
лагери на задно окачване
TOKATA написа:Ако от лагера на главината е такова положението на колелата /, то тогава ще има страшно виене и стържене от колелото при неговото въртене, че дори и колелото ще блокира. Не знам за какви други признаци пише Malone, освен за чукане при преминаване през неравности, но и положението на колелата също е много показателно. Това положение на задните колела е от лагерите на носачите, които са за смяна. На моето Пунто ги сменях в нашия град, преди около месец и цената на ремонтния комплект за 1 страна 32лв. и за работа 15 лв. В София не знам цените, комплекта за 1 страна не би трябвало да е повече от 40 лв., а за работата - според сервиза.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар