Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛАГЕР НА ЗАДЕН ЛЯВ НОСАЧ НА ПУНТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЛАГЕР НА ЗАДЕН ЛЯВ НОСАЧ НА ПУНТО

Здравейте,днес бях на реглаж предница и в сервиза ми казаха,че лагера на задния ляв носач е за смяна.От там ми предложиха цена за лагера 57 лв и 80 лв за смяната му.Някой от вас скоро сменял ли е, на каква цена мога да си го намеря сам..и дали мога да мина и без услугите на сервиза..т.е. лесно ли е да се смени пред ..блока,на улицата??Според препатилите от вас,дали от този лагер задните гуми изглеждат в положение../ ..

Така изглеждат гумите при разбит лагер на главината.На лагера на носача са други симптомите.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Ако от лагера на главината е такова положението на колелата /, то тогава ще има страшно виене и стържене от колелото при неговото въртене, че дори и колелото ще блокира. Не знам за какви други признаци пише Malone, освен за чукане при преминаване през неравности, но и положението на колелата също е много показателно. Това положение на задните колела е от лагерите на носачите, които са за смяна. На моето Пунто ги сменях в нашия град, преди около месец и цената на ремонтния комплект за 1 страна 32лв. и за работа 15 лв. В София не знам цените, комплекта за 1 страна не би трябвало да е повече от 40 лв., а за работата - според сервиза.
      FIAT PUNTO 1.7 TD
      CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

Да , италиански комплект струва 40 лв. Съдържа ос с лагери SKF. Говорим за единия носач.
        Моля,пишете малко по-грамотно...

Коментар

A може ли да ми препоръчате сервиз в София,в който да си закарам Пунтото за смяната за този лагер??

Коментар

Аз лично мога . Карам си моята кола в едно сервизче в Обеля . Ако искаш ще ди дам повече инфо.

Коментар

дай координати...ще ти бъда благодарен..

Коментар

Караш по ’’Ломско шосе’’, подминаваш ’’Била’’ , продължаваш посока ’’Обеля’’. Отляво ще видиш едни футболни игрища ,подминаваш и тах. След окло 200 м. имаш възможност да завиеш наляво (посока метрото) , правиш го. Караш 50 м. ,отдясно имаш една малко автокъща ,а след това е сервизчето. Пише "Анисо" . Можеш да кажеш ,че Сашо от Еврото те е пратил. Ще ти свършат работа бързо.

Коментар

кола

лагера е малко по евтин например от бул"А.Стамболийски" 155 а може и срещу стария обувен завод там има доста сеирвизи за тая работа
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

лагери на задно окачване

TOKATA написа:
                    Ако от лагера на главината е такова положението на колелата /, то тогава ще има страшно виене и стържене от колелото при неговото въртене, че дори и колелото ще блокира. Не знам за какви други признаци пише Malone, освен за чукане при преминаване през неравности, но и положението на колелата също е много показателно. Това положение на задните колела е от лагерите на носачите, които са за смяна. На моето Пунто ги сменях в нашия град, преди около месец и цената на ремонтния комплект за 1 страна 32лв. и за работа 15 лв. В София не знам цените, комплекта за 1 страна не би трябвало да е повече от 40 лв., а за работата - според сервиза.
                    Здравейте колеги, проблема при мене е неприятно скърцане, доста силно, което се чува от към задна лява гума. Предисторията е следната: смених летните със зимни гуми. Колата беше повдигната на крик и задна лява гума не излизаше, при което работника започна да я блъска в периферията за да я свали. Докато се усетя я свали и сложи зимната. Тръгнах си и след 200м. на първата неравност се чу скърцане. Реших, че не е затегнал болтовете и затова отново я свалих и монтирах, пробвах я километър-два всичко е ок. След 100-150 км. започна да проскърцва на неравности. А вчера като минавах покрай централна гара през релсите нещо изтропа и започна силно да скърца при неравности. На хубав път не се чува нищо. Така или иначе ще ходим на доктор, но малко информация ще ми е от полза. Благодаря.

Коментар

Working...
                    X