Здравейте.Започна да вие преден десен лагер на главината.Някой знае ли само той ли се сменя или цялата главина и къде чете импулсите ABS-а. На карето няма зъби като на другите коли,на лагера ли се намират и той нещо по специално ли е.Това че няма зъби го знам от сервиза когато сменях каре така че там останаха много учудени защото по каталог даде едно каре а излезе съвсем друго.Много ще ви моля ако някой е сменял лагер или главина да помогне с мнение по въпросът а лошото е че не съм в България ако си бях там нямаше да е проблем.Благодаря предварително и ще очаквам отговори.Поздрави от далечна Португалия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лагер на предна главина за Fiat Brava 1.6 16v 1999г.с ABS
Collapse
X
-
Само лагера се сменя, твоят е малко по-специален и има магнитна гривна, от която чете датчика. Слага се в моделите след 10.1998.Ето и цялото сервизно ръководство за този ABS: http://download.fiat-bg.org/Books/Br...g%20System.pdfКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
Някъде бях чел че този магнитен пръстен можело да се сложи на друг лагер.Обикновен лагер струва 15 - 25 лв - имало някви руски за алеко. Такъв с магнитна гривна е около 100лв.Аз имам една такава магнитна гривна от старият ми лагер, ако на някой му се занимава мога да му я предоставя.Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Здравейте. За инфо на колегите. Португалия лагерът струва 90 евро а работата 70 евро.Другото е записване за сервиз и когато ти дойде редът следват два дена чакане за да се види крайнияе резултат. Тук никой не бърза и не си дава зор направо ме изнервят с ленивоста си.Друг е въпросът колко са ни скъпи Фиатките. Карам си гратис с бг номерата и се моля да не ме спират, само акцизът ми които трябва да платя за смяна на регистрация е малко над 5000 евро и оттам мъки по сервизи и прочие,но това е друга тема и не е за този раздел ако някой го интересува ще споделя но на друго място.Поздрави и карайте разумноFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар