Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лагер на предна главина за Fiat Brava 1.6 16v 1999г.с ABS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лагер на предна главина за Fiat Brava 1.6 16v 1999г.с ABS

Здравейте.Започна да вие преден десен лагер на главината.Някой знае ли само той ли се сменя или цялата главина и къде чете импулсите ABS-а. На карето няма зъби като на другите коли,на лагера ли се намират и той нещо по специално ли е.Това че няма зъби го знам от сервиза когато сменях каре така че там останаха много учудени защото по каталог даде едно каре а излезе съвсем друго.Много ще ви моля ако някой е сменял лагер или главина да помогне с мнение по въпросът а лошото е че не съм в България ако си бях там нямаше да е проблем.Благодаря предварително и ще очаквам отговори.Поздрави от далечна Португалия.
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Само лагера се сменя, твоят е малко по-специален и има магнитна гривна, от която чете датчика. Слага се в моделите след 10.1998.Ето и цялото сервизно ръководство за този ABS: http://download.fiat-bg.org/Books/Br...g%20System.pdf
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

ДОбре ти е отговорил колегата. От едната страна на лагера има магнитен ринг и датчика разчита импулси от него. В България разликата в цената между нормален лагер и този с магнитен ринг за АБС е двойна-тройна в полза на по-специалния...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

колко струва горе долу че и мен ми предстои смяна???

Коментар

Замислял ли се някой тази магнитна гривна дали може да се премести на обикновен лагер?
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Някъде бях чел че този магнитен пръстен можело да се сложи на друг лагер.Обикновен лагер струва 15 - 25 лв - имало някви руски за алеко. Такъв с магнитна гривна е около 100лв.Аз имам една такава магнитна гривна от старият ми лагер, ако на някой му се занимава мога да му я предоставя.Поздрави.
            Bravo JTD 105 '98

Коментар

Здравейте. За инфо на колегите. Португалия лагерът струва 90 евро а работата 70 евро.Другото е записване за сервиз и когато ти дойде редът следват два дена чакане за да се види крайнияе резултат. Тук никой не бърза и не си дава зор направо ме изнервят с ленивоста си.Друг е въпросът колко са ни скъпи Фиатките. Карам си гратис с бг номерата и се моля да не ме спират, само акцизът ми които трябва да платя за смяна на регистрация е малко над 5000 евро и оттам мъки по сервизи и прочие,но това е друга тема и не е за този раздел ако някой го интересува ще споделя но на друго място.Поздрави и карайте разумно
              Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

А тук въпросният лагер е 90лв. от официален представител на SKF... A смяната между 25-40лв.
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                X