Такаа, оправих проблема със стабилизиращата щанга ако някой е следил предишната тема.Проблема се оправи като си смених тампоните на щангата...както и да е...следващия проблем е адски твърдата возия...писна ми от нея вече и от спортните ми пружини..има ли начин тва браво да вози по меко без да подскаса колата по неравностите и като мина през клечка за зъби да се чувства? Карал съм същото браво 1.4 и нямаше особена разлика освен че се клатеше повече но иначе пак си беше твърдо....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мека возия при браво - възможно ли е ?
Collapse
X
-
Ами колега купи си 1 ситроен, прехвърли хидравликата и ще вози по-меко :D :D Сега сериозно : И аз съм съм спортни пружини, ама голяма разлика във возията усетих като си купих лети джанти и ги сложих.Гумите ми сега са 205/50/15...и вози като КАРУЦА.Старите ми са 185/60/14 и си беше доста прилична возията.Даже сега отпред съм с 2 от старите джанти, и като минавам през легнал полицай примерно предницата си минава плавно, а отзад се чува едно Туууп Ако си с нископрофилни гуми 45-50, пробвай да сложиш нещо от рода на 60-65 и ще усетиш голяма разликаТря'а напиша нещо тука, нали
-
Спортни пружини и мека возия са несъвместимо нещо.Делтата беше със спортни пружини и возеше точно както ти описваш.Сменихме пружините с такива от серийна кола (по друга причина обаче - колата беше много ниска и закачаше по легналите полицаи).Сега освен, че е по-висока, вози доста по-меко. Развали се донякъде визията на колата, ама няма как.
Коментар
-
абсолютно нищо .... смени си гумите .... аз на старото бях с 195/50/R15 и имаше возия на каруца ... сега на новото гумите са 195/60/R15 (не изпускам да кажа че са чисно тови) и няма никаква връзка как вози в сравнение с старотоAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
mitkosoft написа:гумите ми са нископрофилни 195/50/15 значи ако сменя пружините само няма да се промени нищоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
emzo написа:На ХГТ не опират, нали викат, че на ХГТ и на Мареа коша бил по-широк.Друг е въпроса, че с тоз размер имаше голямо разминаване.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ама старото му Браво е било ХГТ, него е визирал.Бтв. на една от СтЗ сбирките имаше едно момче с 185/60/15" на Браво 1.2 16v !Накарах го да даде пълен ляв и десен - не опираха.Но както казах - голямо разминаване по спомен се получаваше.За Браво зимния размер е 185/55/15", а летния - 205/50/15"За 14ките 185/60 мисля, че беше.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Ама старото му Браво е било ХГТ, него е визирал.Бтв. на една от СтЗ сбирките имаше едно момче с 185/60/15" на Браво 1.2 16v !Накарах го да даде пълен ляв и десен - не опираха.Но както казах - голямо разминаване по спомен се получаваше.За Браво зимния размер е 185/55/15", а летния - 205/50/15"За 14ките 185/60 мисля, че беше.ivan_dice написа:...сега на новото гумите са 195/60/R15 (не изпускам да кажа че са чисно тови) и няма никаква връзка как вози в сравнение с старотоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар