Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спукан метален спирачен привод

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спукан метален спирачен привод

Здравейте, ами диагнозата ясна- след добро ръждясване ми се спука спирачния привод, спирачната течност поизцапа асфалта по родните пътища, педала постепенно спадна и накрая ужким остават да държат 2 колелета накръст, сигурно, поне предно дясно съм сигурен че държи, може би и задно ляво, но човек няма желание за експерименти при проблем със спирачки. Някой знае ли дали продават такива, дали мога да смена с медни /къде могат да ми направят такива във Варна, накрайниците ги имам-мъжки и женски са/ , от кои модели фиат стават за браво 1.6 , говорим точно за единият от двата - от страна на задно ляво колело, който прави връзка между "кантара" и едната от двете дълги тръби, идващи от спирачната помпа.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Ако е късата тръбичка която влиза в спир. цилиндър-8 лв. са и ги има.
    BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

продсават се медни на метър, ама във варна не знам къде точно. принципно няма сми да се втелясваш да слагаш медни, предполагам тази кола няма да я караш още 10 год.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не е тази, дето влиза в спирачния цилиндър, а е тази, дето прави връзка с дългата от спирачната помпа и кантара, а тази за спирачния цилиндър тръгва от кантара. Ако не намеря каквато трябва може да видя тази за спирачния цилиндър, може би ще стане и такава. За медни ще му мисля ако не намеря оригинална, това браво все трябва да ме докара до по-добър фиат, макар да е след време
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Колега, на метър се продават спирачни тръбички(медни), само трябва да си знаеш профила на накрайниците(има изпъкнали, вдлъбнати и разни такива пъпки) За ориентир цената на 3 метра тръбичка с 2 накрайника преди месец близо 18 лева. Има на места по 7 лева метъра и 2 лева накрайник. Когато е нова медната тръбичка е супер мекичка за моделиране и напасване по колата. Успех.
          CSI in the CAR !!!
          Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Working...
          X