Значи някои колеги смятат, че ако влезеш в завой с достатъчно висока скорост, че колата да може да се обърне, и да се претърколи по таван, то стабилизиращата щанга ще предотврати това, и колата няма да се обърне така ли ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против стабилизиращата щанга
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Значи някои колеги смятат, че ако влезеш в завой с достатъчно висока скорост, че колата да може да се обърне, и да се претърколи по таван, то стабилизиращата щанга ще предотврати това, и колата няма да се обърне така ли ?!
Коментар
-
Колега в грешка си, ти си този който твърди, че тази щанга е напълно ненужна и само влошава нещата. Ние твърдим, че тя може да имам много малък принос който да предотврати обръщане и т.н.и точно сега се сетих, че съм гледал клип как откачени те араби изправят автомобил на две гуми без никакви поднасяния а само с едно рязко завъртане на волана.
Коментар
-
chaveto написа:Колега в грешка си, ти си този който твърди, че тази щанга е напълно ненужна и само влошава нещата. Ние твърдим, че тя може да имам много малък принос който да предотврати обръщане и т.н.и точно сега се сетих, че съм гледал клип как откачени те араби изправят автомобил на две гуми без никакви поднасяния а само с едно рязко завъртане на волана.
Коментар
-
Който си го може си може http://www.vbox7.com/play:c0bb936d с щанга или без човека владее положението :DСигурно и този се поднася преди да направи кантар http://www.vbox7.com/play:6837710a аз не мисля така.
Коментар
-
ogi28b написа:Значи някои колеги смятат, че ако влезеш в завой с достатъчно висока скорост, че колата да може да се обърне, и да се претърколи по таван, то стабилизиращата щанга ще предотврати това, и колата няма да се обърне така ли ?!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:ogi28b написа:Значи някои колеги смятат, че ако влезеш в завой с достатъчно висока скорост, че колата да може да се обърне, и да се претърколи по таван, то стабилизиращата щанга ще предотврати това, и колата няма да се обърне така ли ?!
Коментар
-
naskobg написа:А на мен ми се струва, че темата се превърна в заяждане и нападки и ако продължава така, скоро ще и сложа ключа.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Добре де в едни постове Хаджов твърди,че щангата била за коМфорт ,а в други че я махнал защото му тропало с нея и освен да друсало за друго не била. Само на мене ли ми се струва че си противоречи сам?
Коментар
-
Добре значи сега казваш, че тя намалява наклона, сега остава и да кажеш, че от по голям наклон може да се мине през таван и мисля, че темата може да се заключи :D Мисля, че ти показах по нагоре клипове как с рязко завиване колата застава на две колела и ако не се контрира нали се сещаш какъв е крайният изход.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар