Щом името й е СТАБИЛИЗИРАЩА значи е важна част от ходовата част на автомобила,и мястото и е там ,колкото до това да я има или не ,няма две мнения ,тук не е Германия-мойте уважения към колегата Хаджов/как беше в Кобленц/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против стабилизиращата щанга
Collapse
Заключена тема
X
X
-
въпрос на стил на каране, полото го кара майка ми - бавно и славно...гледам, че нещо спор стана и викам да ви просветлим в живота на щангите шегувам се разбира се...ако караш бавно, не влизаш бързо в завои, ОК, махни я, по-меко ще вози... но забрави да влизаш бързо в зовой..ако, както аз си карам, обичаш да влизаш по-бързо в завои и да даваш газ, по-добре не я махай, това е моето мнение...за разходи, не знам какви разходи генерира една щанга - две биелетки по 10лв...а пък без нея по-леко...въпрос на избор и вкус...аз никога не бих я махнал, даже бих сложил и отгоре и отзад... колкото по-стабилно толкова по-добре според мен и за моя стил на каране ПоздравиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Gofi написа:Щом името й е СТАБИЛИЗИРАЩА значи е важна част от ходовата част на автомобила,и мястото и е там ,колкото до това да я има или не ,няма две мнения ,тук не е Германия-мойте уважения към колегата Хаджов/как беше в Кобленц/
Коментар
-
BEX---GT написа:ако караш бавно, не влизаш бързо в завои, ОК, махни я, по-меко ще вози... но забрави да влизаш бързо в зовой..ако, както аз си карам, обичаш да влизаш по-бързо в завои и да даваш газ, по-добре не я махай........
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BEX---GT написа:ако караш бавно, не влизаш бързо в завои, ОК, махни я, по-меко ще вози... но забрави да влизаш бързо в зовой..ако, както аз си карам, обичаш да влизаш по-бързо в завои и да даваш газ, по-добре не я махай........
Коментар
-
Анкетата НИЩО не доказва,особено като се има в пред вид че участниците в нея са с подобни знания на твоите в тази област и нямат никакви впечатления как се държи колата без нея.За мен са меродавни само мненията на хората които са пробвали със и без нея.Не мога да разберя,защо не изкоментира един път тези изказвания на колеги които са си махнали щангата и карат без нея и си казват мнението как е ,а си се хванал единствено за мен и се заяждаш непрекъснато.Нещо май много те дразня.Успокой топката.Аз нямам вина за това.Търси я в тебе.
Коментар
-
BEX---GT написа:възможно е, но да си кажа честно, мен това накланяне в завоите ме плаши, не ми е приятно и предпочитам да ми занесе задницата отколкота да имам чувството, че ще се обърна...пак заключавам, въпрос на предпочитания
Коментар
-
Често тероритично при по-голямо накланяне в завой не мислите ли, че центъра не тежестта спрямо настилката става по-висока и това води до по-голяма нестабилност? И друго... когато тежестта на автомобила се пренася на две колела сцеплението с пътя не е по-малко? Едва ли стабилизиращата щанга служи само за комфортFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Често тероритично при по-голямо накланяне в завой не мислите ли, че центъра не тежестта спрямо настилката става по-висока и това води до по-голяма нестабилност? И друго... когато тежестта на автомобила се пренася на две колела сцеплението с пътя не е по-малко? Едва ли стабилизиращата щанга служи само за комфорт
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:...А не на едни и същи предни мостове на по скъпи изпълнения да слагат,а на други да я спестяват.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Stefan Hadjov написа:...А не на едни и същи предни мостове на по скъпи изпълнения да слагат,а на други да я спестяват.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Анкетата НИЩО не доказва,особено като се има в пред вид че участниците в нея са с подобни знания на твоите в тази област и нямат никакви впечатления как се държи колата без нея.За мен са меродавни само мненията на хората които са пробвали със и без нея.Не мога да разберя,защо не изкоментира един път тези изказвания на колеги които са си махнали щангата и карат без нея и си казват мнението как е ,а си се хванал единствено за мен и се заяждаш непрекъснато.Нещо май много те дразня.Успокой топката.Аз нямам вина за това.Търси я в тебе.
Коментар
-
Airfan написа:Vladim написа:Stefan Hadjov написа:...А не на едни и същи предни мостове на по скъпи изпълнения да слагат,а на други да я спестяват.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар