Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За или против стабилизиращата щанга

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

@chavetoФиат фанатикAбе тази кола на арабите много се наклонила???.Я и виж къде е отишел центъра и на тежеста и не иска да се обърне.Защо така??

Коментар

Отклонявате се от темата колеги. Има раздел общи приказки. Пишете само доводи "За" или "Против". Ако продължавате така, считам че темата се е изчерпала от съдържание и ще я заключа.

Коментар

chaveto написа:
        Добре значи сега казваш, че тя намалява наклона, сега остава и да кажеш, че от по голям наклон може да се мине през таван и мисля, че темата може да се заключи :D Мисля, че ти показах по нагоре клипове как с рязко завиване колата застава на две колела и ако не се контрира нали се сещаш какъв е крайният изход.
        От по голям наклон не може да се мине през таван.Това ти го твърдиш,а не аз.И да се заключи темата не си въобразявай че си ме убедил в това което твърдиш.

Коментар

Ти ги разбираш, ти ще кажеш.ЕДИТ: Сега какво искаш да ме убедиш, че това което съм го видял с очите си не е истина Сигурно и тези които ги вадихме из под колата също не бяха истински. Аре слез на земята.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
            Atanas71 написа:
            ogi28b написа:
            Значи някои колеги смятат, че ако влезеш в завой с достатъчно висока скорост, че колата да може да се обърне, и да се претърколи по таван, то стабилизиращата щанга ще предотврати това, и колата няма да се обърне така ли ?!
            Ето колега това е въпроса на анкетата:"За или против стабилизиращата щанга" и двата евентоални отговора които са породени от предишна заключена тема . Ако си решил да спориш също има с кой. Като констатация към спорещия със целия форум че за 9-ти път променя по различен начин твърденията си :D но явно не може да обеди никой За мен спора приключи в предишната тема , но не цитирания от мен потребител просто го продължи и тук. Това не му пречи да превърне тази тема в поредния кенеф който ще бъде заключен поради запълването му с л....на
            Не разбирам какво доказваш с този пост.Кажи нещо по темата така че да ни убеди в това което твърдиш.С анкети или с подобни писаници които правиш-нищо,освен че губиш нервите си.Темата не заслужава да ги губиш,пази самообладание и преставяй аргументи по същество.Анкета за доказателство???Може ли да изпадаш в такава безпомошност за да докажеш нещо което не можеш.Тези които имат практически опит си казаха мнението.За мен то е важно и анкетата ти помогна за това.
            От твоите писания се обедих в едно [и то не само аз] нагал си , правиш всичко възможно спора ако не ти изнася да се премине добрия тон. Какво искаш да постигнеш с това незнам , караш по някакъв си твой начин на тълкуване на чуждите мнения. Не познаваш хората с които спориш , но теб добре те опознахме в над 40 поста в борба за това да ни направиш всички на глупци. Начина ти да манипулираш с увъртания всеки който е започнал нарочно или случайно спор с теб не провървя . В тези две теми попадна на зрели и мислещи хора които всячески се опитаха да ти отворят очите , но това че ти него прие си е твой проблем. Сам знаеш че от самото начало се издъни здраво с тези твърдения и показа че си твърдоглав В безпомощност не съм изпаднал а точно това писание показва лукавата ти личност. Да губя нерви .... :D човече ти направо ме разсмиваш , с това писание показваш личната си неспособност и тесногръдие , явно ти изпускаш нервите си. Какво доказва анкетата ли , а ми то е писано какво доказва. Явно не си разбрал каде и за какво пишеш. Защо изобщо отделих от времето си да ти отговарям на излиянията които бълваш. Спокойно , без нерви . Пожелавам ти успех и другия път наистина намери си балами на които да разказваш своите гениални технически твърдения. Явно е че тук опря на камък . Анкетата го доказа , лека вечер
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Темата е изчерпана .... предлагам на модернаторите да я заключат
              AUDI 1.8 20V TURBO
              ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                Vladim написа:
                Ти знаеш, а пък ние сме невежи...
                Въпроса беше умен и много на място зададен,но тези въпроси на които не можеш да дадеш отговор ти се струват не умни.Предполагам че това се дължи на написаното от тебе в по предишния ти пост.Препоръчвам ти да се придържаш към едно основно правило:когато човек не се чувства уверен в знанията които има в някаква област, да се придържа към категорични изказани мнения и спор.Още повече и когато няма практически опит за това за което спори.Не ти знам професията каква е,но аз изказвам мнения и споря само в теми в които съм професионално сигурен.Например теми касаещи електроника се въздържам от изказвания,защото не се чувствам професионално уверен в тях и още по малко ще ме видиш в спор.
                Аз ли да дам отговор? Първи ти зададох три въпроса на, които Господин "Специалисте" не отговори и ги нарече глупави, а после аз не съм ти отговарял на въпроса. Напротив, отговорих ти и то категорично! Ако не вярваш върни лентата. Като уж Специалист би трябвало да можеш да отговориш на всеки въпрос по темата, а не да се измъкваш по начин, който се опитваш на мен да препишеш. Като знам, колко истински монтьори и хора наистина разбиращи от коли има в България... ясен си ми! :D Не е нужно нещо да ти е професия, че да разбираш от него. Достатъчно е да четеш и човъркаш и ще ти светне, Господин "Специалисте". Не са нужни, кой знае, какви умения за да прецениш, как десйтва стабилизираща щанга. Достатъчно е няколко пъти да си човъркал окачването и да имаш малко сиво вещество и готово. Карай си без нея, моята няма да я махна за нищо на света! По-умният отстъпва, поздрави!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Очевидно е, че и след предупрежденията отклонението от темата продължава. Затова я заключвам.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Впечатления от каране без стабилизираща щанга:Колата поема много по-меко каквито и да е неравности, някои дори спират да се усещат. При влизане в завой с по-висока от нормалната скорост - колата се накланя малко повече, това създава дискомфорт за водача и за пътниците. В никакъв случай това накланяне не влошава устойчивостта - колата нито поднася, нито се преобръща по покрив. При умишлено разклащане с помощта на волана наляво и надясно - колата се люля съвсем малко повече. Скоро не се бях возил толкова комфортно в собствената ми кола. Да не казвам никога.... Карам предимно в града, нормално, и при първа възможност ще се отърва завинаги от тази щанга. Това ще намали разходите ми за поддръжка на нейните тампони. Отключвам темата, но моля да има само ясни и аргументирани отговори в нея, и я местя в раздел "Спирачна система и окачване".

Коментар

значи фиат са сгрешили като я сложили така ли да разбираме колега

Коментар

ogi28b написа:
                        Впечатления от каране без стабилизираща щанга:Колата поема много по-меко каквито и да е неравности, някои дори спират да се усещат. При влизане в завой с по-висока от нормалната скорост - колата се накланя малко повече, това създава дискомфорт за водача и за пътниците. В никакъв случай това накланяне не влошава устойчивостта - колата нито поднася, нито се преобръща по покрив. При умишлено разклащане с помощта на волана наляво и надясно - колата се люля съвсем малко повече. Скоро не се бях возил толкова комфортно в собствената ми кола. Да не казвам никога.... Карам предимно в града, нормално, и при първа възможност ще се отърва завинаги от тази щанга. Това ще намали разходите ми за поддръжка на нейните тампони. Отключвам темата, но моля да има само ясни и аргументирани отговори в нея, и я местя в раздел "Спирачна система и окачване".
                        все си мислех че ги разбираш работите/от постовите ти/,но нещо съм се объркал, нямаш ли краи тебе някъде механотехникум да те светнат повече/щото това което усещаш ти не е това което е в деиствителност/ ......нея махаи /и краи София правят ралита пусни ми някоя снимка на рали кола без щанга да я видим понеже са по малко натоварени от нашите/
                        Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Явно темата ще си стои заключена.

Коментар

Working...
                          X