Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фи- то на шарнира на носача

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фи- то на шарнира на носача

здравейте ФИАТ-манияци , имам един проблем : носачите са ми за смяна и имам желание да ги сменя (((( карам фиат брава ))) и в магазина ме питат за фи-то на шарнира , и не знам какъв тряа да си взема .и не знам ... и не знам ако някой може да ми помогне ...черпя бира
    vivaaaaaaaaaaaaaaa bravaaaaaaaaaaaaaa

ф-то на шарнира и е 17мм.Каква марка носачи ще купуваш?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

за марка изобщо не знам , много съм зелен по тия неща трабваше ми фи-то ,за което ти благодаря, защото майстора казва " те са къси и дълги носачите "а в магазина ми обясниха че и двата размера на фи имат и къси идълги носачи а за марка какво ше ми препоръчаш????

Коментар

Виж тази тема. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17763 Може да ти бъде полезна колега. Успех.

Коментар

За брава са "къси" носачите. "Дългите" са за мареа. Фи-то на шарнира от 91 година насам е 17 мм.

Коментар

мерси пичове ,много съм ви благодарен ,... яд ме е само на майсторите в нашия град ама ....карай

Коментар

jack_5 написа:
              мерси пичове ,много съм ви благодарен ,... яд ме е само на майсторите в нашия град ама ....карай
              Не купувай Birth,много са скапани.Едни от най-добрите на пазара са AC Metal.Сам прецени.По читавите носачи са около 70-80лв.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Working...
              X