Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странно изтракване в предната дясна страна.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странно изтракване в предната дясна страна.

Здравейте колеги.Имам едно страно изтракване в предната дясна страна на кромата мотора е 2.5тди 93гПрави го при навит волан като тръгвам назад или напред и точно по-един път.Не мога да си го обясня от каде идва тва не слабо изчаткване.Дайте ми идея от каде може да е.

Аз имам абсолютно същия проблем!С Темпра 1,6 и.е 94г, когато правя маневра и при потегляне назад или напред с доста завит волан се чува едно странно изпукане от предницата...На скоро сменях двата предни носача и едва ли проблема е от тях...Направи ми впечатление, че колкото и плавно да потеглям пак се чува това пукане. Моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да даде някакви идеи...
    Колкото по-малко питаш ,толкова по-малко те лъжат!!!

Коментар

значи виш какво ми одговори колегаhttp://www.lancia-bg.com/forum/viewt...6541преди тва и на мен ми беха казали същото,пък и от там ми се чува.Ма нищо се пак ще чакаме и др.мнения.

Коментар

Дам това е... и на дядо на Опел Омега го прави същото....а може и да е от лагера горе,а не точно от амортисьора,обаче ще спре да пука при проверка на амортисьори,всички тампони по тях и лагера (на бомбето горе) и отстраняване на повредата
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

x

Тоя проблем го има на леля ми на бравото и се получава като сложе по високите зимни гуми които са на 65 и почва това леко тракане и като сложи летните на 60 и се оправя.При нея е от това

Коментар

Значи скоро време и амортисьорите ще се сменят...дано тогава се оправи и вторият проблем, за който щях да пиша, а той е, че когато почна да спирам с не много натиснат педал на спирачката и точно в момента когато когато спре и предницата се връща в началното си положение се чува пак едно не точно пукане по скоро нещо смесено между тракане и стържене...м/у другото това съм го усещал в някой таксита :D....Ама дано да е само от амортисьорите.
            Колкото по-малко питаш ,толкова по-малко те лъжат!!!

Коментар

Working...
            X