Здравейте на всички ето го и моят проблем.Когато карам с висока скорост над 100 км при натискане на спирачката се чува едно бучене когато скороста падне бученето изчезва.Ако някой е имал подобен проблем или нещо от сорта нека помога,мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бучене при натискане на спирачката
Collapse
X
-
ogi28b написа:Предсказвам че имаш АБС ?Toyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
Airfan написа:Аз съм с предни дискове Брембо с отвори за контролиране на износването - със стари и с нови накладки бученето го има при по-осезаемо спиране. Отговорът при мен е, че отворите предизвикват шума по време на преминаването си през контактната площ на феродото.Toyota Celica 98-7AFE
Коментар
-
Adrenallin написа:Airfan написа:Аз съм с предни дискове Брембо с отвори за контролиране на износването - със стари и с нови накладки бученето го има при по-осезаемо спиране. Отговорът при мен е, че отворите предизвикват шума по време на преминаването си през контактната площ на феродото.
Коментар
-
Airfan написа:Adrenallin написа:Airfan написа:Аз съм с предни дискове Брембо с отвори за контролиране на износването - със стари и с нови накладки бученето го има при по-осезаемо спиране. Отговорът при мен е, че отворите предизвикват шума по време на преминаването си през контактната площ на феродото.Toyota Celica 98-7AFE
Коментар
-
Май всички имаме сходен проблем. Аз си мислех, че е от задни накладки, но при собственоръчното разглобяване на барабана разбрах,че греша. На мен ми идва идеята, че задните спирачки се трупат с боклуци и това предизвиква шума, което означава че при второ екстремно спиране не трябва да го има.Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар