Колеги ако знаете как се отварят отзад барабаните на типото моля помогнете, че почупих отверките и не става Предварително благодаря на всички Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се отварят барабаните на типо ?
Collapse
X
-
Valiosport написа:reter написа:играеш му 1-2 чука и се отваря. (не си прая майтап )Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Или барабана има фиксаторни винтчета, или го държи голямата гайка по средата. Ако тези неща са отвити е възможно барабаните да имат ръб и да се задържат от накладките. Тогава вече ако не се освобождават накладките през някой отвор, става трудно и ваденето им е съпроводено обикновено със счупване на нещо.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Здравей,колега.Ако все още не си изпочупил защитните ръбчета или,не дай боже,самите барабани,пробвай това:След като си свалил колелото развии двата водача./шипчета/.Погледни каква им е резбата и си намери два болта със същата.Нужно е да са дълги,толкова че да подпрат на главината и да има достатъчно резба да избута барабана.Навиваш равномерно и почукваш ЛЕКО.Това са ми спомените от преди 2 години.Има малка вероятност да си има други дупки,специално за целта,ама малко ми се губи... Все пак надявам се,че си ме разбрал,какво имам впредвид.успехп.с.Щом не излиза ше е проблем и да регулираш при слагането.Свали ръба на барабана преди монтажа.===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
dzvera написа:Здравей,колега.Ако все още не си изпочупил защитните ръбчета или,не дай боже,самите барабани,пробвай това:След като си свалил колелото развии двата водача./шипчета/.Погледни каква им е резбата и си намери два болта със същата.Нужно е да са дълги,толкова че да подпрат на главината и да има достатъчно резба да избута барабана.Навиваш равномерно и почукваш ЛЕКО.Това са ми спомените от преди 2 години.Има малка вероятност да си има други дупки,специално за целта,ама малко ми се губи... Все пак надявам се,че си ме разбрал,какво имам впредвид.успехп.с.Щом не излиза ше е проблем и да регулираш при слагането.Свали ръба на барабана преди монтажа.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар