колеги да ви попитам събират ли се спирачните апарати (на задни дискови спирачки) на Marea 2.4 TD в " 14" ляти джанти.Просто искам да сложа на мареата си задни дискови.Мерси предварително и извиняваите но не можах да формулирам въпроса по добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
едно въпросче относно конверсия барабан-диск
Collapse
X
-
Да и 13ки влизат даже! Дисковете са 240 нали ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
колеги, защо ги правите тези инверсии? задните спирачки работят на много занижена ефективност нарочно. така или иначе кантара ги ограничава мнгоо силно- ако ви трябват по-силни задни спирачки махнете кантара, но тогава почва едно въртене и нестабилност при спиране на завой особенно. добре слагате дискове, но файда реално има ли, след като кантара ограничава налягането на спир течност назад, ограничителя в случая не се явяват барабнните спирачки. прочетете в опел форума едно момче е писало надълго как спира колата, как трябва да спира и как не и т.н. според мен от подобна инверсия без да се пипа по кантара смисъл няма. може и да грешаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Спирането отзад става много по-ефективно! Возил съм се в пасат с направена такава конверсия и има разлика определено!!batkoty.. не се притеснявай 14ка ще влезе!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Спирането отзад става много по-ефективно! Возил съм се в пасат с направена такава конверсия и има разлика определено!!batkoty.. не се притеснявай 14ка ще влезе!!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
emzo написа:@pakumba - имам само един въпрос към теб.Карал ли си конвертирана кола ? Имаш ли реална преценка или развиваме теории ?Просто искам да знамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги да се похваля направих тотална конверсия отзад/смених целия заден мост/. Сега вече съм с дискове отзад /колата ми е мареа 1.8/. Първите ми впечатления са много дбори. Преди да направя промяната смених барабаните и накладките на стария мост и колата си спираше както трябва. Сега с дисковете спира малко по - добре и ръчната ми е по - добре нищо че повечето колеги пишат, че държат по - слабо. Сложих заден мост от Браво ГТ като смених само пружините, за да не ми е легнала отзад. Незнам с какви дискове е но се събират в 14’’ джанти без проблем. Единственият ми проблем беше трудното намиране на мост с дискове с моя АБС. Дано съм пмогнал с моето мнение. Поздравип.с Ако имате въпроси питайте, направих го съвсем самFiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks
Коментар
-
popai145 написа:Колеги да се похваля направих тотална конверсия отзад/смених целия заден мост/. Сега вече съм с дискове отзад /колата ми е мареа 1.8/. Първите ми впечатления са много дбори. Преди да направя промяната смених барабаните и накладките на стария мост и колата си спираше както трябва. Сега с дисковете спира малко по - добре и ръчната ми е по - добре нищо че повечето колеги пишат, че държат по - слабо. Сложих заден мост от Браво ГТ като смених само пружините, за да не ми е легнала отзад. Незнам с какви дискове е но се събират в 14’’ джанти без проблем. Единственият ми проблем беше трудното намиране на мост с дискове с моя АБС. Дано съм пмогнал с моето мнение. Поздравип.с Ако имате въпроси питайте, направих го съвсем сам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар