Днес доста се помъчих да ги сваля ,но нещо не се получи.Имали някъв чалъм или просто са доста клеясъли след толкова време на едно место ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се свалят барабаните на Браво !!
Collapse
X
-
с чука ги свалят само големите майстори и неграмотниците. има си резба в барабана- а в главината не- използват се тези малките болтчета, които държат барабана за главината- като навиеш същото болтче в спрециланата дупка то избутва барабана. така е при 1,6, при други не съм виждалLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:с чука ги свалят само големите майстори и неграмотниците. има си резба в барабана- а в главината не- използват се тези малките болтчета, които държат барабана за главината- като навиеш същото болтче в спрециланата дупка то избутва барабана. така е при 1,6, при други не съм виждал
Коментар
-
Само да допълня, че днес и аз извърших операцията. Това с чука не проработи, но посредством два по-големи болта на мястото на двата фиксатора барабана излезе лесно. Направих беля... недейте да връщате обратно механизма за автоматично регулиране повече от оборот! При мен барабана не влизаше и почти до край завих механизмите. Резултат - няма никакви задни спирачки, а дърпайки ръчната в движение за да видя дали все пак отзад челюстите хващат май прецаках системата на АБС-а... Утре ще отварям за да видя, каква малоумност съм сътворил.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Само да допълня, че днес и аз извърших операцията. Това с чука не проработи, но посредством два по-големи болта на мястото на двата фиксатора барабана излезе лесно. Направих беля... недейте да връщате обратно механизма за автоматично регулиране повече от оборот! При мен барабана не влизаше и почти до край завих механизмите. Резултат - няма никакви задни спирачки, а дърпайки ръчната в движение за да видя дали все пак отзад челюстите хващат май прецаках системата на АБС-а... Утре ще отварям за да видя, каква малоумност съм сътворил.
Коментар
-
naskobg написа:pakumba написа:с чука ги свалят само големите майстори и неграмотниците. има си резба в барабана- а в главината не- използват се тези малките болтчета, които държат барабана за главината- като навиеш същото болтче в спрециланата дупка то избутва барабана. така е при 1,6, при други не съм виждалLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар