Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разлика в ходовата част между пунто1 и пунто2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разлика в ходовата част между пунто1 и пунто2

Карам пунто 1 и съм много доволен от ходовата част,но искам да си взема пунто 2.Казаха ми че има голяма разлика в окачването,било по слабо и било от опел корса.Вярно ли е това и има ли основание да се притеснявам че ще имам проблеми ако си взема пунто 2?

Аз не вярвам на това! Освен това опелите имат здраво окачване!
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

МЕН МЕ САМНЯВАМА МНОГО ЗАЩОТО ТОГАВА МАРКАТА НА КОЛАТА НЯМА ДА Е ФИА-ТА ЩТЕ Е ОПЕЛ ГУБИ СЕ ИНДЕНТИЧНОСТТА НА ФИАТ

Коментар

колега някои доста те е метнал мога да кажа че окачването е доста стегнато и втора година карам мк2 и нищо не е хлопнако още а окачването е носач и шарнира са на едно стабилизираща щанга амортесиори тип макферсон много просто окачване
        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Ако е така е супер,но забравих да допълня за кормилната рейка,че когато се разхлопа накрайник се сменя цялта рейка,а ако е тка звучи брутално.

Коментар

bodycount написа:
            Ако е така е супер,но забравих да допълня за кормилната рейка,че когато се разхлопа накрайник се сменя цялта рейка,а ако е тка звучи брутално.
            Такава рейка не е възможно да съществува! Как ще се извършва реглажа! Някой ви е хванал за канарче или и той толкова разбира. Или пък мрази Фиат.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Всъщност въобще не бях се замислял за реглажа!Сега разбирам,че притесненията ми са неоснователни.Благодаря ви за бързите отговори!

Коментар

Working...
              X