Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скърцащ шарнир-решение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скърцащ шарнир-решение?

Здравейте.Преди 9 хил.км. сложих ляв носач OCAP всичко е наред,не тропа нищо само дето шарнирния болт скърца ужасно много почити постоянно и ме вбесява,а не е разбит.Има ли как да го смажа по някъкъв начин?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Внимателно махаш маншончето от долната страна и смазваш с грес. Разбира се за целта трябва да си махнал шенкела с амортисьора. Увери се, че точно в шарнира е проблема преди това. Тази марка носачи уж се водят за добри, затова са и по-скъпи. Обаче напоследък чета все повече критики за марката...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Внимателно махаш маншончето от долната страна и смазваш с грес. Разбира се за целта трябва да си махнал шенкела с амортисьора. Увери се, че точно в шарнира е проблема преди това. Тази марка носачи уж се водят за добри, затова са и по-скъпи. Обаче напоследък чета все повече критики за марката...
      Така и ще направя,ами аз щото съм чул добри мнения за това съм го купил.Ще пиша след смазването какво е положението.Мерси колега.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

На Москвич преди години след подобно скърцане шарнира излезе от носача и познатата гледка колелото изчекнато на една страна.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

pecata написа:
          Така и ще направя,ами аз щото съм чул добри мнения за това съм го купил.Ще пиша след смазването какво е положението.Мерси колега.
          Няма за, какво. Все пак се убеди наистина, че скърцането е от шарнира преди да се заемеш със смазването му.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
          X