Трябва ми спирачна тръбичка от помпата до задно дясно колело! Тръгнах да си свалям кантара и ми се скъса тръбичката точно в края! Полудях на мъки! От къде да ги търся тея тръбички и какви пари да приготвя? Ставам пешеходец подяволите! Дайте малко help МОЛЯКолата е от подписа.Редактирано заглавие.Предишното Проблем СПЕШНО бе в разрез с правилата."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми спирачна тръбичка от помпата до задно дясно колело
Collapse
X
-
Трябва ми спирачна тръбичка от помпата до задно дясно колело
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Re: т
gal76 написа:в пловдив ги правят на метър можеби правят и във софия.стара траба се слага много трудно.питаи в някои сервиз те щете насочат.CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Re: т
gal76 написа:ще отвиеш ламарината и щея прекараш.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:тука ги прават София, ул. Овче поле 146GSM Mtel: 0888 417 655Тел.: 02/931 09 93, 02/931 13 42CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Положението е отлично вече! След разкачане на резервоара и генерацията успях да монтирам спирачната тръба(3м нова) и вече спирачките са поносимо добре. Дори задна дясна, която не ловеше грам вече спира повече от лявата. Сигурно защото изолирах кантарите. В крайна сметка имам по добри спирачки и скоро няма да залягам( мноли гръб без р бампа) Дори си отпуших отдушника на резервоара и вече не свисти когато отвивам капачката( поне за сега ) Поздрави на всичкиCSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:Положението е отлично вече! След разкачане на резервоара и генерацията успях да монтирам спирачната тръба(3м нова) и вече спирачките са поносимо добре. Дори задна дясна, която не ловеше грам вече спира повече от лявата. Сигурно защото изолирах кантарите. В крайна сметка имам по добри спирачки и скоро няма да залягам( мноли гръб без р бампа) Дори си отпуших отдушника на резервоара и вече не свисти когато отвивам капачката( поне за сега ) Поздрави на всичкиCSI in the CAR !!!
Коментар
-
Е защо разкара кантара ? Какво му имаше на твоя ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Е защо разкара кантара ? Какво му имаше на твоя ?CSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:Executer написа:Е защо разкара кантара ? Какво му имаше на твоя ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
CSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар