Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми спирачна тръбичка от помпата до задно дясно колело

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва ми спирачна тръбичка от помпата до задно дясно колело

Трябва ми спирачна тръбичка от помпата до задно дясно колело! Тръгнах да си свалям кантара и ми се скъса тръбичката точно в края! Полудях на мъки! От къде да ги търся тея тръбички и какви пари да приготвя? Ставам пешеходец подяволите! Дайте малко help МОЛЯКолата е от подписа.Редактирано заглавие.Предишното Проблем СПЕШНО бе в разрез с правилата."Модераторски екип на fiat-bg.org"
    CSI in the CAR !!!
    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Търси втора употреба мисля от почти всякакъв автомобил.Ако е по-дълга лесно ама гледай да не е по-къса.Не става ясно за каква кола става дума ама най-вероятно за колата от подписа.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

т

в пловдив ги правят на метър можеби правят и във софия.стара траба се слага много трудно.питаи в някои сервиз те щете насочат.
      тел.0897943620

Коментар

Re: т

gal76 написа:
        в пловдив ги правят на метър можеби правят и във софия.стара траба се слага много трудно.питаи в някои сервиз те щете насочат.
        Какво ще рече( стара тръба се слага трудно ) Трябва ли да свалям гърнетата за да си монтирам тръбичката ??? Изприщил съм се здраво!
        CSI in the CAR !!!

Коментар

т

ще отвиеш ламарината и щея прекараш.
          тел.0897943620

Коментар

Re: т

gal76 написа:
            ще отвиеш ламарината и щея прекараш.
            А дано да е така лесно колкото звучи!
            CSI in the CAR !!!

Коментар

кола

тука ги прават София, ул. Овче поле 146GSM Mtel: 0888 417 655Тел.: 02/931 09 93, 02/931 13 42
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                тука ги прават София, ул. Овче поле 146GSM Mtel: 0888 417 655Тел.: 02/931 09 93, 02/931 13 42
                Изказвам мойте най-голями почитания към "kluchar"
                CSI in the CAR !!!

Коментар

Положението е отлично вече! След разкачане на резервоара и генерацията успях да монтирам спирачната тръба(3м нова) и вече спирачките са поносимо добре. Дори задна дясна, която не ловеше грам вече спира повече от лявата. Сигурно защото изолирах кантарите. В крайна сметка имам по добри спирачки и скоро няма да залягам( мноли гръб без р бампа) Дори си отпуших отдушника на резервоара и вече не свисти когато отвивам капачката( поне за сега ) Поздрави на всички
                  CSI in the CAR !!!

Коментар

mancuzo написа:
                    Положението е отлично вече! След разкачане на резервоара и генерацията успях да монтирам спирачната тръба(3м нова) и вече спирачките са поносимо добре. Дори задна дясна, която не ловеше грам вече спира повече от лявата. Сигурно защото изолирах кантарите. В крайна сметка имам по добри спирачки и скоро няма да залягам( мноли гръб без р бампа) Дори си отпуших отдушника на резервоара и вече не свисти когато отвивам капачката( поне за сега ) Поздрави на всички
                    Малко инфо. След махането на кантарите вече ме е страх да натискам спирачката. Сега задницата се влачи как си иска! Предстои да се купуват кантари и да се намалят малко задните спирачки, че ще изтръпна зимата!
                    CSI in the CAR !!!

Коментар

Е защо разкара кантара ? Какво му имаше на твоя ?
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
                        На 12 години ги пенсионирах и двата. Тотал щета, яко ръжда и не си вършеха работата. Ще покарам малко на нокти докато заработя някои лев и така.
                        CSI in the CAR !!!

Коментар

mancuzo написа:
                          Executer написа:
                          На 12 години ги пенсионирах и двата. Тотал щета, яко ръжда и не си вършеха работата. Ще покарам малко на нокти докато заработя някои лев и така.
                          Е те отвън ръждясват яко.. ама от вътре са ок! Ако се движи рамото и не ти блокират гумите и има спирачно усилие отзад значи работи!! Онзи ден свалих канатара от стария ми мост (17 години) за един колега. Под маншона всичко си беше наред!
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колега, а това да ти прилича на 20-годишен кантар? Не се излагай - с малко технически умения се рециклират.
                            Прикачени файлове

Коментар

///// написа:
                              Колега, а това да ти прилича на 20-годишен кантар? Не се излагай - с малко технически умения се рециклират.
                              Колега мойта кола няма такъв кантар а 2 от тези .....
                              Прикачени файлове
                              CSI in the CAR !!!

Коментар

Working...
                              X