Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

предно окачване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

предно окачване

колеги някой ще ми каже ли как да си сменя предия амортесьор на бравото

Re: предно окачване

pavel_ написа:
    1.Не е добре да сменяш само единия освен ако не си крайно затруднен финансово.2.Трябват ти скоби за свиване на пружината и все пак самата операция е доста рискована защото ако скобите изтърват пружината тя чупи ръце крака,глава и каквото удари.3.След смяната задължително стенд за геометрия на предницата.Аз като сменях си купих скоби ,но се наложи да търся още една трета скоба защото пружините са с големи витки и трудно се събират.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      pavel_ написа:
      1.Не е добре да сменяш само единия освен ако не си крайно затруднен финансово.2.Трябват ти скоби за свиване на пружината и все пак самата операция е доста рискована защото ако скобите изтърват пружината тя чупи ръце крака,глава и каквото удари.3.След смяната задължително стенд за геометрия на предницата.Аз като сменях си купих скоби ,но се наложи да търся още една трета скоба защото пружините са с големи витки и трудно се събират.
      казаха ми че щте трябва да свалям и апарата за спирачките за да измъкна амортесьорал вярно ли е

Коментар

Не.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

pavel_ написа:
          Колега по добре отиди в сервиз,ако нямаш никъкво понятие от това което искаш да правиш.С тия скоби не е майтап работа.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Working...
          X