Много се чудих каде да пусна темата и накрая избрах тук..тъй като ще се консултирам с вас Та въпроса ми е дали някой има представа от какво може да е едно тропане като на ламаринка много тънак звък в предно ляво колело.Мислех че е от носача...но уви не и биалетки секви работи смених и не мога да разбера от какво е...Вчера ритнах гумата ,че нещо ми се стори мека и издрънка точно така както примерно като карам по паваж...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в предно ляво колело.
Collapse
X
-
Тропане илу тънък звук като от ламаринка?Свали гумата и провери прахопазителите на дисковете! Те са ламаринени! Пробвай да ги разклатиш.. не би трябвало да мърдат! Ако се местят виж дали са им на място болтчетата и ги притегни!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Заповядай, прочети тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%F0%E0%F2%E8 ,а за още мнения по въпроса /тъй като доста е писано/ се разходи из темите в раздела в който е и твоята тема
Коментар
-
Re:
R1d3r написа:Мерси колеги утре съм в сервиза и дано тоя път майсторите намерат проблема поне ще знам каде да ги насоча Темата може да се истрие или заключи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re:
Tornado написа:R1d3r написа:Мерси колеги утре съм в сервиза и дано тоя път майсторите намерат проблема поне ще знам каде да ги насоча Темата може да се истрие или заключи.
Коментар
-
Колеги,сега се сетих,че като натисна спирачката и това дрънкане спираше вече съм сигорен ,че е нещо от спирачната система дали е опасно ? Мога ли да си карам така или трябва да побързам да го оправя ?! Да не се учиста някаде То тя не върви много де ама пък е икономична това е добре Май не оточних и това . Колата е Браво 1.2 16в 2000година.Нз дали има значение
Коментар
-
R1d3r написа:Колеги,сега се сетих,че като натисна спирачката и това дрънкане спираше вече съм сигорен ,че е нещо от спирачната система дали е опасно ? Мога ли да си карам така или трябва да побързам да го оправя ?! Да не се учиста някаде То тя не върви много де ама пък е икономична това е добре Май не оточних и това . Колата е Браво 1.2 16в 2000година.Нз дали има значениеFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар