Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тропане в предно ляво колело.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тропане в предно ляво колело.

Много се чудих каде да пусна темата и накрая избрах тук..тъй като ще се консултирам с вас Та въпроса ми е дали някой има представа от какво може да е едно тропане като на ламаринка много тънак звък в предно ляво колело.Мислех че е от носача...но уви не и биалетки секви работи смених и не мога да разбера от какво е...Вчера ритнах гумата ,че нещо ми се стори мека и издрънка точно така както примерно като карам по паваж...

Тропане илу тънък звук като от ламаринка?Свали гумата и провери прахопазителите на дисковете! Те са ламаринени! Пробвай да ги разклатиш.. не би трябвало да мърдат! Ако се местят виж дали са им на място болтчетата и ги притегни!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Или може би дрънкащ спирачен апарат.(разбити легла на водачи)
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
        Най - вероятно е това.

Коментар

=Rudi= написа:
          pecata написа:
          Най - вероятно е това.
          Като ритнеш гумата се чува нямам представа какво е най-много като караш по паветата.Какво трябва да смена тогава?

Коментар

Заповядай, прочети тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%F0%E0%F2%E8 ,а за още мнения по въпроса /тъй като доста е писано/ се разходи из темите в раздела в който е и твоята тема

Коментар

Мерси колеги утре съм в сервиза и дано тоя път майсторите намерат проблема поне ще знам каде да ги насоча Темата може да се истрие или заключи.

Коментар

Re:

R1d3r написа:
                Мерси колеги утре съм в сервиза и дано тоя път майсторите намерат проблема поне ще знам каде да ги насоча Темата може да се истрие или заключи.
                Е целта на форума и темите в него не са да заключваме след намиране на проблемите ,а да си помагаме.Пиши какъв е все пак резултата.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re:

Tornado написа:
                  R1d3r написа:
                  Е целта на форума и темите в него не са да заключваме след намиране на проблемите ,а да си помагаме.Пиши какъв е все пак резултата.
                  Добре колега няма проблем

Коментар

Колеги,сега се сетих,че като натисна спирачката и това дрънкане спираше вече съм сигорен ,че е нещо от спирачната система дали е опасно ? Мога ли да си карам така или трябва да побързам да го оправя ?! Да не се учиста някаде То тя не върви много де ама пък е икономична това е добре Май не оточних и това . Колата е Браво 1.2 16в 2000година.Нз дали има значение

Коментар

R1d3r написа:
                      Колеги,сега се сетих,че като натисна спирачката и това дрънкане спираше вече съм сигорен ,че е нещо от спирачната система дали е опасно ? Мога ли да си карам така или трябва да побързам да го оправя ?! Да не се учиста някаде То тя не върви много де ама пък е икономична това е добре Май не оточних и това . Колата е Браво 1.2 16в 2000година.Нз дали има значение
                      Mojesh da karash taka,nqma problemi,no e dobre da go opravish za6toto tova drunkane verno drazni mnogo.Пиши на кирилица!
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

На типо и на браво спирачните апарати нямат нищо общо. Пробвай да разтегнеш ламаринените щипки на накладките. И да свиеш стоманената скоба на апаратите.

Коментар

Working...
                        X