Здравейте,Имам Fiat Tipo 92 (то май е след 93а, защото двигателя му по вина се прави след 93а ) . От скоро имам следния проблем - карам на газ. След като спра колата обръщам на бензин за 5-6 секунди, само на контакт - колкото да напълни инжекциона, за да пали по-лесно след това. Не натискам спирачката след като е спрял двигателя. След известно време обаче педала на спирачката се оказва твърд още при първото натискане, преди да се запали двигателя. Ако въртя с натиснат педал на спирачката се чува странен звук. По-рано тези проблеми ги нямаше. Самия педал на спирачката се държи добре - не потъва, не блокират колела - би трябвало да не е проблем с въздух.Така и така пускам тема - някой знае ли от къде да източа течността на сервото на волана, че ми е тъмнокафява, и искам да я сменя - до колкото знам не е сменяна досега, а колата е навъртяла много км...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
педала на спирачката се втвърдява
Collapse
X
-
ogi28b написа:Използването на търсачката с ключови думи "твърд педал" веднага щеше да те доведе до тази тема, в която да разбереш кой и какво е разбрал до момента за проблема. Също така форумът е разделен на раздели - бензинови двигатели, дизелови, спирачна система, и др... Поразгледай ги, и успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар