Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тропане от предницата на браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

karolev написа:
    е,че накладките са ми нови, но ако само от това е проблема, ще бъде екстра
    Носачите, как са?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

носачите нямат голяма разлика, единствено ми прави впечатление,че гумичките и уплътненията изглеждат изсъхнали и напукани. също така днес се заслушах повечко - започва да скърца сякаш метал в метал, когато загрее, тогава започва да скърца дори и през преминаване на леки неравности, както и при завиване. видях, че и вътрешният маншон на лявата гума е започнал да се къса.
      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
        носачите нямат голяма разлика, единствено ми прави впечатление,че гумичките и уплътненията изглеждат изсъхнали и напукани. също така днес се заслушах повечко - започва да скърца сякаш метал в метал, когато загрее, тогава започва да скърца дори и през преминаване на леки неравности, както и при завиване. видях, че и вътрешният маншон на лявата гума е започнал да се къса.
        Виж сега... това, че видимо носачите изглеждат добре не означава, че са наред. Преди два месеца минах през две сервиза единият от, които Вантотрейд с проблеми с клопане и скърцане от дясно. Гледаха, натискаха с щанги... нищо, всичко е наред. Е, да де но клопането и скърцането продължаваше и се усилваше. Някои колеги тук изказаха мнение, че е заминал лагера на макферсона, но уви! Свалих носача, който бе на около 25 хиляди км. и установих, че двата тампона са се отделили от скобите за които носача се захваща... Така, че не подценявай това, като вероятност!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X