Колеги чел съм че когато ABS и ръчна светват едновременно има проблеми с датчиците на ABS. Вярно ли е това? При мен има моменти когато нищо не свети, по някое време вземе че светнат двете лампи, винаги едновременно. Понякога пък забравят да светнат. Така е от няколко месеца, дори и зимните месеци. ABS съм го пробвал зимата, работеше си. Дори и тогава светваха лампите понякога. Възможно ли е да са накладките на задните спирачки или е проблем с датчиците. Тука в Кюстендил не са много в час с диагностика на ABS и не ми се дава колицата да се учат и само да приберат парите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ABS и ръчна
Collapse
X
-
cheruna написа:Мога да ти кажа за Пунто jtd какво означава да светят тези две лампи-проблем в EBD. Дали и при Брава/о и Мареа е така, не знам. Но най-вероятно да, мисля аз.Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
bobist написа:При мене в Кюстендил май няма кой да направи такава диагностика ... Ще трябва да си карам така..Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:bobist написа:При мене в Кюстендил май няма кой да направи такава диагностика ... Ще трябва да си карам така..Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
bobist написа:Какво точно си оправил на първото колелои как разбра че са предните колелаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:bobist написа:Какво точно си оправил на първото колелои как разбра че са предните колелаFiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
Ходих на дианностика в Вантотрейд и излезе, че акумулатора ми бил падал зимата и затова почнало да отчита грешка. При мен наистина акумулатора не е първа младост и ми се стори вероятно. Човека каза, че е изчистил грешката, но може пак да се появи. Така и стана - още на път от София към Кюстендил лампите на ABS и ръчната пак светнаха по време на движение, което не ми се вижда да е от акумулатора.Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар