При натискане на спирачакта при спиране се чува нещо като тъпо стържене. Не го прави всеки път и колата си спира нормално. Това трябва ли да ме притеснява и от какво може да е?Колата е Fiat Punto 2002г. 1.2 8V.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стържене при спиране.
Collapse
X
-
еми... отваряй да провериш. при някои хора, 30 000км. е много за едни накладки, при други малко. най-добре първо провери накладките отпред и отзад в какво състояние са."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Отвреме навреме т.е. след като я оставиш за няколко дни на влажно ли .. при мен пролетта се случваше така че като оставя колата 2-3 дни и през това е дъждовно след това дисковете стържеха първите 15 мин...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Отвреме навреме т.е. след като я оставиш за няколко дни на влажно ли .. при мен пролетта се случваше така че като оставя колата 2-3 дни и през това е дъждовно след това дисковете стържеха първите 15 мин...FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Inessita написа:Колега когато ги смениш пиши какви накладки си сложил и колко пари си дал. Очертава се и аз да сменям и предни и задни скоро време (това към темата за оплакаванията) и още една камара неща по фиатчето ми.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар