Така съм,за съжаление.Като я купих,предните(Боге) бяха напълно изпуснали,возенето беше същото.Не возене,а люлеене.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Aлко или Кофап
Collapse
X
-
Извинявам се ,но ще си позволя да попитам нещо в темата на колегата "4api" Защо моите си мисля че също са изпуснали,след като става точно обратното- колата взе да вози като каруца от едно известно време(че е леко омаслен единия амортисьор омаслен е) като карам по неравен път и осещам всяка дупка(все едно са станали много твърди) И преди посъскваха,а сега си мълчат като минавам през неравности.А и се вижда че имат малък ход.Задните преди да ги сменя си се люшкаше колата,щото бяха изпуснали,ами тея предните защо така се свиха и нямат ход че ми дрънка всичко в главата от тяхИма ли нещо общо това че двигателя ми не е от най-леките(Пример- Bravo 1,2) или просто са изпуснали въздуха (ако са били газово-маслени) и сега са по събрани само с маслото?Може и да мисля грешно,но ме извинете Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Извинявам се ,но ще си позволя да попитам нещо в темата на колегата "4api" Защо моите си мисля че също са изпуснали,след като става точно обратното- колата взе да вози като каруца от едно известно време(че е леко омаслен единия амортисьор омаслен е) като карам по неравен път и осещам всяка дупка(все едно са станали много твърди) И преди посъскваха,а сега си мълчат като минавам през неравности.А и се вижда че имат малък ход.Задните преди да ги сменя си се люшкаше колата,щото бяха изпуснали,ами тея предните защо така се свиха и нямат ход че ми дрънка всичко в главата от тяхИма ли нещо общо това че двигателя ми не е от най-леките(Пример- Bravo 1,2) или просто са изпуснали въздуха (ако са били газово-маслени) и сега са по събрани само с маслото?Може и да мисля грешно,но ме извинете Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Коментар
-
След смяна на амортисьори дава отклоление в геометрията и не е лошо да се направи реглаж, то и при мене вози като каруца с новичките амортисьори НО е достатъчно стабилна и с ниска и с висока скорост. Най-лесно може да се провери амортисьор като някой друг кара колата а вие гледате и се мине през паваж или серия малки дупки една след друга- дриблирането на баскетболна топка е нещо подобно на това което се случва в тоя случай при кола с изпуснали амортисьори.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар