Колеги искам да попитам следното!След подаване на контакт и изгасване на чека, абс, еърбег и т.н. се чува едно странно "изпускане" на въздух от към помпата на АБС!Това става веднага след изгасяне на всички контролони лампи по таблото!Става дума за Мареата от подписа.Няма никави грешки автомобила, всичко работи на 6, абс също!Ще се радвам някой да сподели дали има и при него такъв шум звучащ като"псссс" за около секунда! и в момент на това поемане или издишане"не знам точно кое от двете" се усеща едно леко тупване по педала на спирачката!Педала не е твърд, не потъва.... абе нямам никакви грижи от към спирачки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за АБС!
Collapse
X
-
Вчера се ослушах от къде идва точно шума.Има едно бронзово цилиндърче в което нещо се завърта и прави "псссс"Това е помпата на АБС!Искам просто да знам дали това е нормално или има нещо нередно.Някой по запознат ако може да обесни защо помпата издава такъв звук, какво става, какво се завърта там?п.с.Вчера гледах 5 Мареи и всичките за лош късмет нямаха АБС И с дръпната ръчна без да бутам спирачката пак си го има тоя шум, веднага след като мине чека!Като запаля веднъж не съм чувал помпата след това да издава тоя звук.Гледах на една Алфа 156 2,4 няма, а брат ми на неговата 156 2,0ТС каза че го има същия звукnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Tornado написа:Няма значение с кой двигател си това изпускане си го има при всички.Днес успях да си отремонтирам моя модул.И сега АБС ми работи като нов.now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
dimmX написа:Tornado написа:Няма значение с кой двигател си това изпускане си го има при всички.Днес успях да си отремонтирам моя модул.И сега АБС ми работи като нов.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:dimmX написа:Tornado написа:Няма значение с кой двигател си това изпускане си го има при всички.Днес успях да си отремонтирам моя модул.И сега АБС ми работи като нов.now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар