вече нямам вяра на сервизите. прекалено много мърлячи се навъдиха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще сменям пружини ,тампони и лагери , съвети :s
Collapse
X
-
Synthy написа:вече нямам вяра на сервизите. прекалено много мърлячи се навъдиха."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Да, тези са правени(но не бяха мои), и затова си купих и 1 к-т от "Световния търговски център" за 25 лв (такива - http://www.snimka.bg/album.php?album...7&pid=13579069 ).Прегледай картинките от тази - http://www.snimka.bg/album.php?album...97&pid=5841668 надясно, предполагам ще са ти полезни .AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Лек офф...Доволен съм. Отпред съм с В4 (т.е. стандартни) и е ок. Сигурно с В6 ще е по-добре, ама 1000 лв(предполагам към 750-800 ще мога да ги взема с отстъпка) не ми се дават. Отзад В6-тиците променят изцяло поведението на задницата - залепва на пътя. Който не знае, със стандартно окачване отзад при 155, задницата при по-остри завой не е от най-устойчивите. Цената им на дребно беше 350 лв за 2-та, плащал съм ги със 100лв отдолу и след 2 месеца чакане на доставката. Пазарувал съм от AutoTeam - бивши колеги са ми и ползвам добра отстъпка. За гаранция - не знам, но предните са ми на 4 години(имат и един челен бордюр), а задните на 2 и проблеми нямат. Предполагам, че ако стане проблем с такъв амортисьор, причината едва ли ще е уважителна за да се покрие гаранционно. Не съм доволен само, че до Пловдив и обратно ми изтръпнаха ръцете по чудната ни магистрала "Тракия", ама т`ва е положението - пълно щастие няма.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Използвам темата на колегата за да не пускам нова. Ще сменям тампона с лагера и искам да попитам лесно ли се избиват старите лагери и набиват новите? Защото преди време много колеги твърдяха, че лагерите не се набиват но явно са имали предвид старата система при, която лагерът лежи под тампона. При по-новата лагера е в самият тампон и видимо се набива! На схемата под номер пет е тампонът с лагера в него. Снимката е на колегата TRENDiFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
При системата с набиване трябва и лагерите да не са пластмасови... иначе незнам какво ще им се случи...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар