Задържа ми задно дясно колело -помощ! Ако някой разполага с информация за ремонта му нека пише
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни спирачки на Фиат Крома - 96 г. 1.9 TD
Collapse
X
-
ами ремонта е смакваш колелото вадиш апарата разкарваш цилиндарчето, малко е специфично там колега.Слагаш апарата на менгиме и с щанга хем натискаш цилиндара на вътре и вартиш щангата смисъл докато натискаш трябва и да въртиш буталцето.Така се прибира, ма незнам така найзуст не мога да кажа къв е проблема трябва и переодично да се сменя спир.течност на 2г. Ше ти прата един полезен линк за колата.
Коментар
-
имам я и доста ми помагаhttp://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/Fiat/Croma->96/Croma_manual.pdfи ти можа да ми помогнеш, работи ли ти климата, ше искам малко снимки на одсега кадето е вентилатора до механизма на чистачките.Нещо не мога да си обясна излишните букси, аве погледни тука http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...578&highlight= ше те намера на скайпа.
Коментар
-
И аз имам проблем с климата . Наскоро ми отказа вентилатора за купето - точно този за дето питаш . Електротехник съм , но още не ми е останало време да го погледна . Ако разбера нещо ще пиша . А между другото и аз съм от Търговище но от 4-5 години живея във Варна. А отсрани на калника ми пише 2.0 TDIFIAT CROMA 1.9 TDI - 1996Г
Коментар
-
denisddd написа:И аз имам проблем с климата . Наскоро ми отказа вентилатора за купето - точно този за дето питаш . Електротехник съм , но още не ми е останало време да го погледна . Ако разбера нещо ще пиша . А между другото и аз съм от Търговище но от 4-5 години живея във Варна. А отсрани на калника ми пише 2.0 TDI
Коментар
-
denisddd написа:И аз имам проблем с климата . Наскоро ми отказа вентилатора за купето - точно този за дето питаш . Електротехник съм , но още не ми е останало време да го погледна . Ако разбера нещо ще пиша . А между другото и аз съм от Търговище но от 4-5 години живея във Варна. А отсрани на калника ми пише 2.0 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар