Значи първо се извинявам,че пускам нова тема,но писах вече в две или три чужди по моя проблем и отговор никакътв,никакви предположения,затва пускам нова тема.Проблема ми е,че започна да хлопа много,ужасно гадно отзад,звука е като удар от метал в метал и се получава само при минаване през неравности или резки завои с по висока скорост. Чук предпложение от "задните седалки" до "лагери" и "амортесиори"...Дайте някакви предположения,ще изслушам всеки. Хлопането не е постоянно ,но напоследък се чува все по-често...понякога с километри ,пже да не се чува нищо,но като почне и става освен нетърпимо имного притеснително. Мислех да я вкарам в бокса,майстора ми да види какво и е,но като нямам пари сега да правя нещо...Ще пообиколя Б-я сега(затова се готвя поне) и ще стискам зъби,да не се преебе нещо по пътя...Дайте идеи какъв може да е проблема и колко сериозни могат да са последствията ако се кара така още някой друг километър...да речем 500-600
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хлопа ужасно отзад
Collapse
X
-
и да погледна колега,не мога да разбера нищо сам имам си човек,на който имам доверие ,но ще му закарам колата като имам пари да оправи направо,няма файда така да му я нося само за да диагностицира...за да погледне няма да иска да ми вземе пари,а аз не мога така...ако имах средствам,направо му я карам и я прави,но понеже нямам,затова питам тук,ако са лагери или тампони мога ли да я карам така още малко?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:и да погледна колега,не мога да разбера нищо сам имам си човек,на който имам доверие ,но ще му закарам колата като имам пари да оправи направо,няма файда така да му я нося само за да диагностицира...за да погледне няма да иска да ми вземе пари,а аз не мога така...ако имах средствам,направо му я карам и я прави,но понеже нямам,затова питам тук,ако са лагери или тампони мога ли да я карам така още малко?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
paralesa написа:и да погледна колега,не мога да разбера нищо сам имам си човек,на който имам доверие ,но ще му закарам колата като имам пари да оправи направо,няма файда така да му я нося само за да диагностицира...за да погледне няма да иска да ми вземе пари,а аз не мога така...ако имах средствам,направо му я карам и я прави,но понеже нямам,затова питам тук,ако са лагери или тампони мога ли да я карам така още малко?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
paralesa написа:мисля,че казах в началото ,че трябва да мина към 600 км и питам ако са лагери какво може да се случи и ако ако са тампони какво може да стане?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Гледах вече това,бях чел тук някъде,не ми се вижда разкрачена...клатил съм я,трябва да е доста рязко,за да се чуе нещо,а това с ръце трудно се постига....общо взето се чува звука само при резки разклащаня в движение...затова си мисля,че може би са лагери,все пак почти не се чува нищо при спряла на място Надявам се да изкара така до морето и после малко до кърджалийско и се прибирам,като се прибера,ако останат пари ще правя,ако не ще събирам и пак в бокса Благодаря за помощта и изказаните мнения,знам,че така от разстояние диагностика е невъзможна...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Малко глупаво предположение от моя страна но, може да имаш скъсани гумените носачи които държат тръбите и ауспуха и те да ти опират в купетоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
paralesa написа:ще взема да я кача на един "истакан" или както там се казва,има такова чудо наблизо и да погледна да не е някоя тъпотия...но все се съмнявам ,че е или лагер и тампони на задния мост,защото лопането се увеличава и става нетърпимо когато е силно натоварена отзадFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Задни тампони Fiat Stilo Multiwagon
Здравей колега, ако караш стило аз имам същия проблем .. и след много ровене в интернет до това стигнах: http://www.fiatforum.com/stilo-guide...on-bushes.html . Явно е доста срещан проблем при стилото, в доста форуми бяха писали за него. Моята досега я качвах веднъж на канал за да проверя амортисьорите, бяха си наред. Окачването и е доста опростено и си мисля, че то друго просто няма какво да тропа така. В събота живот и здраве ще я ремонтирам. Дано съм помогнал. Поздрави!
Коментар
-
Re: Задни тампони Fiat Stilo Multiwagon
neonglow написа:Здравей колега, ако караш стило аз имам същия проблем .. и след много ровене в интернет до това стигнах: http://www.fiatforum.com/stilo-guide...on-bushes.html . Явно е доста срещан проблем при стилото, в доста форуми бяха писали за него. Моята досега я качвах веднъж на канал за да проверя амортисьорите, бяха си наред. Окачването и е доста опростено и си мисля, че то друго просто няма какво да тропа така. В събота живот и здраве ще я ремонтирам. Дано съм помогнал. Поздрави!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар