И аз започнах да си правя предницата!Засега като гледам Кофап води, доста колеги ги предпочитат, като гледам!Купих си от Евро 07 носачи италиански Бирд (само такива имаха пък и ги взех на много хубава цена), като за начало ... какво какво ще кажете за носачите?Сега остава да си взема амортисьори, тампоните на бомбето горе и биалетки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какви предни амортисиори за браво 1.6 16в 97г.
Collapse
X
-
chaki написа:Аз скоро смених амортисьорите на Марейката с Kofap и съм много доволен. Само че в AXM са без гаранция. Аз мойте ги взех от EVRO07 с 6 месеца гаранция а и цената е същата.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Колеги смених си амортисьорите но принципно ходих за да ми сменят носач понеже се поразтрака и явно някой тампон е заминал. ОК смениха ми амортисьорите понеже се оказаха по належащ проблем, но ... сега ми се разтрака предно ляво колело (което по принцип беше здравото място) ... търсих тема мисля че тази е най-подходящата да питам. Какъв може да е проблема? ... значи на павета колелото трака все едно съм с хлабави капаци на джантите, малко по силно, отделно при полегати неравности когато колелото се одлепя от каросериата (каросериата се повдига) скърца като от пружина или гума, и последния проблем при навъртане на волан на място колелото скърца като при натягане на болт ... някой има ли идея от какво може да е? Понеже ходих пак в сервиза и от там ми казаха че всичко е ОК и за да са сигурни трябвало да сменявам и носачите но според тях имало още хляб в тях ... чувал съм за едни шайби на Браво-то които понякога ги забравяли и така се получавало ... кажете нещо ПЛС.Bravo 1.6 16v SX - с характер
Коментар
-
kolegi iskam i az da se vkliu4a v taq tema i az imam problem i iskam savet ot vasako moje razbira sekazaha mi 4e nosa4ite sa za smqna poneje skarca bravoto tamponite sa si zaminali posle mi kazaha slednoto :nosa4i,tamponi na stabilizira6tata 6tanga,amortisiori,kormilna reika,a dnes mi kazaha 4e i benzinovata pompa 6tqla da sdade bagaja.i me savetvat da go maham.kolata varvi.bara hidravli4no maslo nalaga mi se da dolivam po 100gr. na 20 dena grubo +/- kakvo da pravq kazvat da si prigotvq 1000-kaПисането на кирилица е задължително."Модераторски екип на fiat-bg.org"с поздрави от снайпера
Коментар
-
честно казано и мойте носачи са за смяна както и кормилната рейка има съвсем малък луфт но ... тва са си неща с които се кара ... лека по лека ги сменяй ... като започнеш от най-належащото разбира се ... кво значи да я махаш ... да я пробуташ на някой друг? В тая криза трудно се намират копувачи, камоли балъци ... аз например чакам след почивката сега да сменя носачите ... а тва за кормилната рейка не ми е съвсем сигурно ... При мен скърцането след смяна на амортисьорите се оказа от самото триене на пружините с новото легло .. лека полека започват да изчезват ...Bravo 1.6 16v SX - с характер
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар