Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какви предни амортисиори за браво 1.6 16в 97г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз започнах да си правя предницата!Засега като гледам Кофап води, доста колеги ги предпочитат, като гледам!Купих си от Евро 07 носачи италиански Бирд (само такива имаха пък и ги взех на много хубава цена), като за начало ... какво какво ще кажете за носачите?Сега остава да си взема амортисьори, тампоните на бомбето горе и биалетки.

Коментар

Амортисьори Кофап, къде може да се намерят в Пловдив?

Коментар

chaki написа:
        Аз скоро смених амортисьорите на Марейката с Kofap и съм много доволен. Само че в AXM са без гаранция. Аз мойте ги взех от EVRO07 с 6 месеца гаранция а и цената е същата.
        И аз на моята направих като тебе. Вече около 15 хил., а може и повече съм навъртял по нашите "първокласни" пътища. Не са мръднали и съм доволен.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Вече разбрах къде в Пловдив могат да се закупят части по предницата на Бравото на АС метал ... мястото е подминаваш Тунинг центъра слизаш на долната улица която върви успоредно на буливарда и точно магазина е преди представителството на Мицубиши и Рекстън.

Коментар

Колега, аз съм с KAYABA- газови. Цената беше около 115лв. Препоръчаха ми ги. За сега 10000 км няма проблеми. Твърдичко возят, но на мен така ми харесва.
            Bravo 1.8 16V GT ex.
            Fiat Croma 1.9 16V mjet

Коментар

Някой знае ли дали има нещо друго, което е препоръчително за смяна, когато сменяш армотисьори?
              Браво 1.6 16v 1996
              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

svilens написа:
                Някой знае ли дали има нещо друго, което е препоръчително за смяна, когато сменяш армотисьори?
                Добре е да смениш тампоните, лагерите и задължително маншоните!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мои познати си сложиха едни Габриел на фиат купе мисля 4 ги взеха за около 160 лв.Много са доволни от тях вече 30000км.
                  "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                  Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Vladim написа:
                    svilens написа:
                    Добре е да смениш тампоните, лагерите и задължително маншоните!
                    Благодаря.
                    Браво 1.6 16v 1996
                    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Колеги смених си амортисьорите но принципно ходих за да ми сменят носач понеже се поразтрака и явно някой тампон е заминал. ОК смениха ми амортисьорите понеже се оказаха по належащ проблем, но ... сега ми се разтрака предно ляво колело (което по принцип беше здравото място) ... търсих тема мисля че тази е най-подходящата да питам. Какъв може да е проблема? ... значи на павета колелото трака все едно съм с хлабави капаци на джантите, малко по силно, отделно при полегати неравности когато колелото се одлепя от каросериата (каросериата се повдига) скърца като от пружина или гума, и последния проблем при навъртане на волан на място колелото скърца като при натягане на болт ... някой има ли идея от какво може да е? Понеже ходих пак в сервиза и от там ми казаха че всичко е ОК и за да са сигурни трябвало да сменявам и носачите но според тях имало още хляб в тях ... чувал съм за едни шайби на Браво-то които понякога ги забравяли и така се получавало ... кажете нещо ПЛС.
                      Bravo 1.6 16v SX - с характер

Коментар

Евентуално може да е скърцането от лагерите на макферсъна. Тропането може да е от кормилните накрайници- патил съм с тях няколко пъти и все в тях е вината за тропането.
                        Фиат Крома 1.9 16v+
                        Фиат Браво 1.6 16v
                        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Благодаря за отговора. В понеделник съм на преглед и ще потвърдя резултата от него ... странното е че преди монтажа на новите амортисьори тези ефекти ги нямаше

Коментар

kolegi iskam i az da se vkliu4a v taq tema i az imam problem i iskam savet ot vasako moje razbira sekazaha mi 4e nosa4ite sa za smqna poneje skarca bravoto tamponite sa si zaminali posle mi kazaha slednoto :nosa4i,tamponi na stabilizira6tata 6tanga,amortisiori,kormilna reika,a dnes mi kazaha 4e i benzinovata pompa 6tqla da sdade bagaja.i me savetvat da go maham.kolata varvi.bara hidravli4no maslo nalaga mi se da dolivam po 100gr. na 20 dena grubo +/- kakvo da pravq kazvat da si prigotvq 1000-kaПисането на кирилица е задължително."Модераторски екип на fiat-bg.org"
                            с поздрави от снайпера

Коментар

честно казано и мойте носачи са за смяна както и кормилната рейка има съвсем малък луфт но ... тва са си неща с които се кара ... лека по лека ги сменяй ... като започнеш от най-належащото разбира се ... кво значи да я махаш ... да я пробуташ на някой друг? В тая криза трудно се намират копувачи, камоли балъци ... аз например чакам след почивката сега да сменя носачите ... а тва за кормилната рейка не ми е съвсем сигурно ... При мен скърцането след смяна на амортисьорите се оказа от самото триене на пружините с новото легло .. лека полека започват да изчезват ...

Коментар

Working...
                              X