Ewing написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ABS Въпрос!
Collapse
X
-
аз пък си мислех друг вариянт. не е ли по-добре да се разкачасамо някой от датчиците на колелата. така АБСа ще си има напрежение, няма да му се бъркаме в токовете, а просто той нема да се активира поради дефект (който съзнателно сме направили) от датчика. и когато наближи зимният сезон включвае датчика и воала. макар че като се замисля....да не би да се бъгне нещо ако стои половин година с откачен датчик.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:аз пък си мислех друг вариянт. не е ли по-добре да се разкачасамо някой от датчиците на колелата. така АБСа ще си има напрежение, няма да му се бъркаме в токовете, а просто той нема да се активира поради дефект (който съзнателно сме направили) от датчика. и когато наближи зимният сезон включвае датчика и воала. макар че като се замисля....да не би да се бъгне нещо ако стои половин година с откачен датчик.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
KrAs написа:Чисто глупав въпрос защо аджеба ти е него АБС? Аз се чудя да взема да го спра то не се трае спираш по пресечена местност и тоя те рита като улав и изобщо не спираш, единствената кирия от него я виждам на лед ама си трябват и хубави гуми. Та аз съм глупав просветлете ме вярно че абс-а не е направен за нашите пътища но мога да закарам който искате от вас на едино надолнище на което докато погалите спирачката и абса почва
Коментар
-
Viiipeer написа:А възможно ли е след като имам АБС(поне като отворя капака се вижда), но на таблото не свети индикатора за АБС, все пак той да работи? Или само и единствено когато ти светва индикатора при палене, то значи че със сигурност работи?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Viiipeer написа:А възможно ли е след като имам АБС(поне като отворя капака се вижда), но на таблото не свети индикатора за АБС, все пак той да работи? Или само и единствено когато ти светва индикатора при палене, то значи че със сигурност работи?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар