Можели да се смени само лагера на маншона, ака не може каква е цената на целия маншон.Дават ми цени от 35лв. струвами се много.[/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тече масло от вътрешен ляв маншон.
Collapse
X
-
днес ми намериха поредния дефект по колата... почвам да се чудя дали не направих грешка вече... отивам да ми видят ауспуха че се е пробил нещо и тоя ми вика: охоооо на тебе ти е за смяна маншона отляво отпред и рейката за ремонт - 300 ЛВ... като погледнах отдолу лявата страна на колата отдолу където е гумата - вярно - всичко в масло... вика че може и само маншона да ми е скъсан, но да си приготвя 300 лв. или да си доливам масло докато изкара... баси... това нормални цени ли са като то цялата кола струва към 2000
Коментар
-
ако някой ти дава 2000 лв веднага му я продай. ако не ми удари един телефон. 300 лв е доста, 100 рециклаж максимум, 100 за труд по качване сваляне... тва е за рейката. по -добре си доливай, тази кола нова няма да стане, а с доливане може и 100 000 да караш, ако си късметлия на много стари коли им текат рейкитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
leff_kocit написа:казват ми че само от маншона може да е... на това разчитам! утре ще ходя да видят да ми кажат какво й е точно. иначе много върви... много ме кефи: окачването е много добро, пъргава... абе изобщо... не очаквах да ми хареса толкова, но пък много проблеми ми прави...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар