Вчера лявата предна гума подскочи все едно минах през нещо, но пътя беше чист, и оттогава като изключа от скорост и нещо трака лекичко отпред. На скорост нищо не се чува. Каре не е, понеже то трябва да трака и при скорост, да не е някой лагер или главина ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо тропа отпред
Collapse
X
-
Вчера ходих при един майстор, каза че били накрайниците, смени ги, но тропането остана. Като влязахме в канала ми вика глей са : виждаш ли тва и хвана полуоските дето влизат в диференциала и при тях имаше луфт и каза че може да има счупен зъб, разбит лагер или дори смяна на скорости. Я кажете някое друго майсторче в София да видя какво ще каже че вече ми писна.Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
брачед провери си болтовете на джантата от която се чува да тропа.при мен поне беше от това,не ми ги бяха затегнали хубаво гумаджиите и се чудя кво стаа като дам на свободна и майстори я гледаха и всеки вика нищо и няма бетон ти е предницата и накрая кво се оказа...не казвам че и при теб е от това но все пак провери1.6 16v Abarth
Коментар
-
xtry написа:брачед провери си болтовете на джантата от която се чува да тропа.при мен поне беше от това,не ми ги бяха затегнали хубаво гумаджиите и се чудя кво стаа като дам на свободна и майстори я гледаха и всеки вика нищо и няма бетон ти е предницата и накрая кво се оказа...не казвам че и при теб е от това но все пак провериEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар