Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо тропа отпред

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо тропа отпред

Вчера лявата предна гума подскочи все едно минах през нещо, но пътя беше чист, и оттогава като изключа от скорост и нещо трака лекичко отпред. На скорост нищо не се чува. Каре не е, понеже то трябва да трака и при скорост, да не е някой лагер или главина ???
    Fiat Bravo 1.4 12v

я виж да не е биалетка

Коментар

Колега погледни да не е влезнало нещо между грайфера на гумата и от там да ти тропа.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Вчера ходих при един майстор, каза че били накрайниците, смени ги, но тропането остана. Като влязахме в канала ми вика глей са : виждаш ли тва и хвана полуоските дето влизат в диференциала и при тях имаше луфт и каза че може да има счупен зъб, разбит лагер или дори смяна на скорости. Я кажете някое друго майсторче в София да видя какво ще каже че вече ми писна.
        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

преди разклона на околовръстно и Суходол като идваш от Люлин.лично аз съм доволен

Коментар

брачед провери си болтовете на джантата от която се чува да тропа.при мен поне беше от това,не ми ги бяха затегнали хубаво гумаджиите и се чудя кво стаа като дам на свободна и майстори я гледаха и всеки вика нищо и няма бетон ти е предницата и накрая кво се оказа...не казвам че и при теб е от това но все пак провери
            1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
              брачед провери си болтовете на джантата от която се чува да тропа.при мен поне беше от това,не ми ги бяха затегнали хубаво гумаджиите и се чудя кво стаа като дам на свободна и майстори я гледаха и всеки вика нищо и няма бетон ти е предницата и накрая кво се оказа...не казвам че и при теб е от това но все пак провери
              И аз имам такъв случей. Такмо бях сменял летни със зимни гуми. СЛед минати някъде около 1000км си карам в Б-с и по едно време като карам много бавничко чувам как нещо претропва. Мислех, че карето е тръгнало. Отивам в сервиза и обяснявам какво чувам. Сервизаджията се качи и даде назад , после напред и слезе. Вика: дай да проверим гумите , че май не са ти ги затегнали. Като видях колко нави болтовете подивях. Тропането наистина беше от незатегнати болтове и после изчезна. От тогава никакво стягане на болтовете на джантите с пистолет. Само на ръка и ги гледам колко напъват.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Еми пробвах болтовете с ключа но са си ок. и отново съм на дилемата скорости или диференциал, или майстора ме лъже
                Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Working...
                X