Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea HLX 2.0, 147hp - неработещ ABS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea HLX 2.0, 147hp - неработещ ABS

Колеги, от 1 месец карам въпросната кола, но я купих с неработещ ABS. От време на време, освен ламата за ABS-а ми светва и тази за ръчната спирачка. Ако някои може да помогне със съвети и да ме насочи къде може да е проблема ще съм му много благодарен.

на мен пък не ми работи ABS също, но ръчната не свети. по принцип това с ръчната много точно определя какъв е проблемът, още като казах на един автомобилен техник за ABS-а той ме попита и за ръчната...както и да е, при мен най-вероятно е от някой датчин (дано е само това) докато при теб май е нещо още по-незначително Ще видим какво ще кажат колегите сега

Коментар

striker4o написа:
      както и да е, при мен най-вероятно е от някой датчин (дано е само това)
      Най-веоятно
      striker4o написа:
      докато при теб май е нещо още по-незначително
      За съжаление проблема се намира "по-дълбоко"...
      pafkka написа:
      Колеги, от 1 месец карам въпросната кола, но я купих с неработещ ABS. От време на време, освен ламата за ABS-а ми светва и тази за ръчната спирачка.
      Светват двете заедно нали? А, лампата не е за ръчната спирачка, а тази за ниско ниво на спирачната течност.Чети внимателно и ако има нещо неясно - питай http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=19745
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Благодаря колеги за инфото. За сега съм я оставил при един приятел да я прегледа и като стане ясно от какво е дошъл проблема ще пиша.

Коментар

Working...
        X