Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Повдигане на предницата с гумени тампони?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dido_Lyubenov написа:
    Като гледам, колегата GTipo се е поровил в GOOGLE -то май А после - нямало възкреение
    Само да спомена, че след тая тема си смених пружините и коалта стана наистина по-висока. Сега обаче ме хвана пак манията да я вдигна още.Отпред и отзад естествено. Въпроса е очаме от де да взема планки?!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колега какви пружини сложи,че и аз мисля да ги сменям.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

А защо правите всички тези упражнения? Освен по-голяма нестабилност, какво печелите?
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
          А защо правите всички тези упражнения? Освен по-голяма нестабилност, какво печелите?
          :D Не умеят да заобикалят шахтите Всъщност, и аз им се чудя. Това не са оффроуд машини, а са предвидени да се движат по нормални пътища. Ето сега ББ мисли за нашите автомобили и виж какви автомагистрали строи !
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

В София трудно се спира на паркинг,повече се катериш по бордюрите,а специално на Бравата й е трудно.

Коментар

Working...
            X