Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

качване на биалетки на Браво. ВЕЧЕ КАЧЕНИ А КОЛАТА Е ПАРЦАЛ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правилно те навежда. Апаратът е задържал и може да е прецакал дисковете.Сменете и уплътненията на цилиндрите. 100% са пълни с разложена гума от маркуча.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Оплакване: вчера неможахме да развием тръбичката от ляво, някой се беше погрижил преди нас шестограма да отива към кръг и се отказахме, преди малко синът тръгна към един сервиз с който вчера се договори да му ги направят, там ще сменят тръбичките и каквото се налага, в домашни условия няма как да го направя. На времето за руските автомобили се продаваха готови тръбички за където ти потрябват, но сега вече няма такова нещо.Допълнение към сагата. Току що се върна от сервиза, каръшка работа. Изпарителя пречел да се стигне до помпата и трябвало повече време и т.к. имали доста работа го оставили за другата седмица.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
        Оплакване: вчера неможахме да развием тръбичката от ляво, някой се беше погрижил преди нас шестограма да отива към кръг и се отказахме, преди малко синът тръгна към един сервиз с който вчера се договори да му ги направят, там ще сменят тръбичките и каквото се налага, в домашни условия няма как да го направя. На времето за руските автомобили се продаваха готови тръбички за където ти потрябват, но сега вече няма такова нещо.Допълнение към сагата. Току що се върна от сервиза, каръшка работа. Изпарителя пречел да се стигне до помпата и трябвало повече време и т.к. имали доста работа го оставили за другата седмица.
        сега също се продават и дори ти ги изготвят от мед по зададена дължина, а ти си ги огъваш ’дето си требе’

Коментар

Моя маркуч отдясно го развих с тръбен ключ.Ей такъв - да закачи каквото беше останало от ръбовете на гайката, и да не трябва стискам много.Така го и завих. По-добре пробвайте така, отколкото да ви дотрошат колата в сервиза.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Добре де, кажете с какво да го накисна тва, че да има някакъв шанс за развиване?
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

По принцип с ВД-40 трябва да стане. На мен не ми се наложи. Подпрях тръбичката с пръст да не се суче, хванах го с ключа и след едно изпращяване се разви.Според мен, този болт по-скоро уплътнява със смачкване на материала и едва ли ВД-то ще помогне. Даже по-вероятно да навреди, заради омазняването. По-добре вземи го измий добре с вода и сапун да разкараш вековната кал и с леко разклащане трябва да пусне.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

M5kov написа:
                Добре де, кажете с какво да го накисна тва, че да има някакъв шанс за развиване?
                контактен спрей или нещо друго замразяващо
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

??? Контактен спрей?Имаш в предвид нещо, което да го охлади и да се свие?Да взема един флакон газ за запалки
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                    ??? Контактен спрей?Имаш в предвид нещо, което да го охлади и да се свие?Да взема един флакон газ за запалки
                    става и вина дръж един такъв в колата за много работи помага
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Абе, през лятото не е ли опасно с тоя флакон с газ в багажника? ВД-то ми изглежда със значително по-ниско налягане от флаконът ми с газ, като ги пръскам.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Опасно? Аз си карам 3 бутилки с метан на 240 атмосфери, ти за флаконче със 100 мл газ се кахъриш :DВ багажника нищо няма да му стане.
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Най-напред естествено махнахме калта пръскахме няколко пъти, имам и такива гарги, но не помага, решихме преди да сме скъсали тръбичката да го пратим на чичо доктор, иначе увисваме пред блока.
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Добре да питам и аз за биалетките :Дкажете некъв трик, за да ги сменя лесноКолата е мареа и е с дългите биалети, нямам канал за да се нава отдолу и с щанга да подпра носача.
                            Fiat Marea 2.4 JTD+
                            Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                            Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                            Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

zlatarov написа:
                              Добре да питам и аз за биалетките :Дкажете некъв трик, за да ги сменя лесноКолата е мареа и е с дългите биалети, нямам канал за да се нава отдолу и с щанга да подпра носача.
                              Трика го пише на предната страница, при теб е още по-лесна смяната.Ще взема да направя един клип, като тръгна да сменям гумите :/
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Ок разбрах,исках да знам, че да не вися и да се въртя
                                Fiat Marea 2.4 JTD+
                                Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                                Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                                Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Working...
                                X