Правилно те навежда. Апаратът е задържал и може да е прецакал дисковете.Сменете и уплътненията на цилиндрите. 100% са пълни с разложена гума от маркуча.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
качване на биалетки на Браво. ВЕЧЕ КАЧЕНИ А КОЛАТА Е ПАРЦАЛ!
Collapse
X
-
Оплакване: вчера неможахме да развием тръбичката от ляво, някой се беше погрижил преди нас шестограма да отива към кръг и се отказахме, преди малко синът тръгна към един сервиз с който вчера се договори да му ги направят, там ще сменят тръбичките и каквото се налага, в домашни условия няма как да го направя. На времето за руските автомобили се продаваха готови тръбички за където ти потрябват, но сега вече няма такова нещо.Допълнение към сагата. Току що се върна от сервиза, каръшка работа. Изпарителя пречел да се стигне до помпата и трябвало повече време и т.к. имали доста работа го оставили за другата седмица.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
u_bo
NikMar написа:Оплакване: вчера неможахме да развием тръбичката от ляво, някой се беше погрижил преди нас шестограма да отива към кръг и се отказахме, преди малко синът тръгна към един сервиз с който вчера се договори да му ги направят, там ще сменят тръбичките и каквото се налага, в домашни условия няма как да го направя. На времето за руските автомобили се продаваха готови тръбички за където ти потрябват, но сега вече няма такова нещо.Допълнение към сагата. Току що се върна от сервиза, каръшка работа. Изпарителя пречел да се стигне до помпата и трябвало повече време и т.к. имали доста работа го оставили за другата седмица.
Коментар
-
По принцип с ВД-40 трябва да стане. На мен не ми се наложи. Подпрях тръбичката с пръст да не се суче, хванах го с ключа и след едно изпращяване се разви.Според мен, този болт по-скоро уплътнява със смачкване на материала и едва ли ВД-то ще помогне. Даже по-вероятно да навреди, заради омазняването. По-добре вземи го измий добре с вода и сапун да разкараш вековната кал и с леко разклащане трябва да пусне.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
??? Контактен спрей?Имаш в предвид нещо, което да го охлади и да се свие?Да взема един флакон газ за запалки"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:??? Контактен спрей?Имаш в предвид нещо, което да го охлади и да се свие?Да взема един флакон газ за запалкиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Опасно? Аз си карам 3 бутилки с метан на 240 атмосфери, ти за флаконче със 100 мл газ се кахъриш :DВ багажника нищо няма да му стане."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Най-напред естествено махнахме калта пръскахме няколко пъти, имам и такива гарги, но не помага, решихме преди да сме скъсали тръбичката да го пратим на чичо доктор, иначе увисваме пред блока.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
zlatarov написа:Добре да питам и аз за биалетките :Дкажете некъв трик, за да ги сменя лесноКолата е мареа и е с дългите биалети, нямам канал за да се нава отдолу и с щанга да подпра носача."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар