Колеги мога ли да ви помоля да ми обясните как точно да кача биалетките на бравото. Смених ваншните кормилни накрайници сложих и едната биалетка без да я стягам и като и наложих тампона отдоло не ми стига за много малко да го завия. Качихме гумата върху една плоча.. приятели натиснаха колата излезна болта на биалетката осхте повече и пак не ми стига тоцхно 1 мм да завия гаиката. Има ли някакъв трик за по-лесно и барзо ... защото колата ми трябва а ме измачи вече .. какво ли не пробвах и не иска.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
качване на биалетки на Браво. ВЕЧЕ КАЧЕНИ А КОЛАТА Е ПАРЦАЛ!
Collapse
X
-
Колеги благодаря... 6 сутринта.. 1 кафе и смяна и на двете биалетки.. едната остана недозавита.. Се пак ми е първа смяна на малките гадове.... ама като им хвана цаката ще ги мятам бързо :DFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
drebnariba написа:как слагаш шаибите ?има много голямо значение.вдлъбналата част на шаибата трябва да е външна.по този начин не трябват никакви щанги, просто завиваш болта без усилия.дано да си ме разбрал и следващия пат да ги смениш за 30 мин.///// написа:И 10 човека да се качат отгоре на колата - файдата е нулева! С една по-ячка щанга вземаш опора от полуоската и натискаш яко стабилизиращата щанга надолу!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:///// написа:И 10 човека да се качат отгоре на колата - файдата е нулева! С една по-ячка щанга вземаш опора от полуоската и натискаш яко стабилизиращата щанга надолу!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Tornado написа:///// написа:И 10 човека да се качат отгоре на колата - файдата е нулева! С една по-ячка щанга вземаш опора от полуоската и натискаш яко стабилизиращата щанга надолу!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги резултата е отрицателен... викнах един приятел .. той напъва отгоре с щанга, аз отдоло напъвам да завия и все още е далече... ще я закарам с разкачена биалетка до едно момче той ще ги смени .... направо ми взеха здравето :DFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Airfan написа:А ти пробва ли да вдигнеш и двете колела във въздуха? Тогава обикновено става лесно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги ... скръбна вест. Закарах колата при един "майстор" препорача ми го колега от работата (негов братовчед). Сложи ги за нула време, но когато си взимах колата се оказа че я е подпирал на ватрешните греди на бравото в следствие на което едната е тотално смачкана и пода от към шофиорската врата беше яко сгунат наватре. Като се качих помислих че има нещо под стелката.... и като видях за какво става въпрос направо превартях. Отидох веднага при един приятел тенекеджия и му показах ... каза че ще я оправи, но не е там идеята.. варнах се веднага при "майстора" бесен с чук и траба , зада си оправим сметките, но той вече се беше уметал. Утре субирам бойния отряд на Тойота и отиваме там. Като огледахме колата даже се вижда и една цепка в пода кадето се отлепило кичето от пода ... и там трябва да се прави на ново.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар