Здравейте, трябва да сменям лагер на предла главина и каренце.Някои може ли да ми препоръча сервиз кадето са правили подобна операция на лагер с АБС.Притеснява ме това че като кажеш на маистор или продавач че лагера е с магнит за АБС и известно време те гледата учудено и леко ти се присмиват. А някои продавачи упорито те убеждават че лагера за 20 лв е твоят лагер, и ще стане без проблем.Казвайте бързо сервиз, че вече ме е страх да карам така, а още повече ме е страх да ида при някои случаен майстор.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте сервиз за смяна на лагер с АБС.
Collapse
X
-
Миии... :D Ти кажи първо купи ли кагера? Защото, ако не си ще ти кажа няколко места откъдето можеш да го купиш без да те гледат, като извънземно. Това ми е добре познато между другото, случвало ми се е. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39960А сервиз... във всеки нормален сервиз могат да ти свършат тази манипулация, не е нещо сложно, или специфично освен положението на лагера. Да не вземе някой бунак да го монтира с магнитните сепаратори към главината :D Та аз мога да ти препоръчам сервиз, който е в моя квартал... няма да ти е много удобно май...Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Лагера и карето ги поръчах. Във Вторник казаха че ще ми пристигнат.Кажи в кой квартал си.Аз намерих един на горубляне (близо ми е до работа), човека доста стари главини имаше събрани в една щайга - или е майстор и сменя редовно, или не е и чупи на ред . Имаше си и пресичка.Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Лагера и карето ги поръчах. Във Вторник казаха че ще ми пристигнат.Кажи в кой квартал си.Аз намерих един на горубляне (близо ми е до работа), човека доста стари главини имаше събрани в една щайга - или е майстор и сменя редовно, или не е и чупи на ред . Имаше си и пресичка.Поздрави.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Днеска го сменихме лагера.И за калпак и ново каренце сложих.115лв карето, и 92 лагера - от Тех-Ко.60 лв смяната на двете.Много се дърпаше докато излезе лагера.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Да лагера е СКФ, а каренцето ГЛО.Каре намерих и по 90 лв някъква марка рекамбил или нещо такова.Но в интернет пише че тази марка били рециклирани, и се били вкарвали като рециклирани и ги продавали по магазините като нови. И аз мислех че ще е по евтино, и за това ги смених и двете на веднъж. Ама здраве да е.Bravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар