Здравейте,имам проблем,който излезе,че е по-голям отколкото си мислех!Надявам се някой да може да ми помогне!?!На годишният преглед ми казаха (след няколко теста),че на задно ляво колело не хваща спирачката.Разликата с дясното е в пъти повече!И се започна обезвъздушаване,накладки,цилиндърчета всичко се провери и смени,но ..... проблема си остава!Когато се натовари кола(задния мост),спирачките хващат по-равномерно,пак имат разлика,но не е толкова голяма!Направихме следният опит,BY-PASS дистрибутора на спирачната течност за задният мост и стана!Хващат равномерно!Прблема го намерихме,но не мога да намеря нов дистрибутор!!!В всички магазини ми казват "НЯМАМЕ,НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА"!Моля за помощ,не ми се иска да слагам втора употреба,та нали мойто е такова )) искам ново!Откъде обаче!Очаквам да ми отговорите или в форума,или на peshu_kmm@abv.bg!Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете!Спирачки на Типо!
Collapse
X
-
Ами неща да те плаша.номера на това май е - 7661061 и на сайта http://www.alexander-auto.com/ можеш в раздел резервни части да провериш цената Ама май Типото е по-малко пари.
-
///// написа:Ето я гадта мръсна! И пак повтарям, че твърдението ми в горния пост се отнася само за типо 1.1 и 1.4 с малките барабани!Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар