Да обобщим:От морга:- спирачни апарати- ламаринките + болтовете, които са зад диска- шайбата под главината- планкатаОт магазина:- дискове- накладки- спирачни маркучета- жила за ръчнатаИ евентуално ремонтек комлект за спирачните апарати ако са в окаяно състояние.Тръбичките подменят ли се или се използват старите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране, боядисване и монтаж на задни дискови спирачки.
Collapse
X
-
1115 написа:DiabL0 написа:Извинявай в такъв случай... Значи да разбирам, че ако я дръпнеш, и ще ти е доста трудно да тръгнеш... иначе казано държи доста в сравнение с повечето които сме с дискове отзад. Защото незнам дали си разбрал, но повечето които са с дискове отзад, имат много слаба ръчна.Та значи да се опитам евентоално да ги посъживя с един ремонтен комплект и да се моля да се оправи_______
146 JTD
Коментар
-
trustworthy написа:1115 написа:DiabL0 написа:Извинявай в такъв случай... Значи да разбирам, че ако я дръпнеш, и ще ти е доста трудно да тръгнеш... иначе казано държи доста в сравнение с повечето които сме с дискове отзад. Защото незнам дали си разбрал, но повечето които са с дискове отзад, имат много слаба ръчна.Та значи да се опитам евентоално да ги посъживя с един ремонтен комплект и да се моля да се оправиAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
1115 написа:Да колега - прав си и тръбичките между двата маркуча трябва да се вземат.Най-добре си вземи цял мост и си премести каквото ти трябва.За колегата с ръчната - с хидравлична ръчна всичко ще е ок.Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
1115 написа:Shefy написа:Колеги, темата е супер. Имам 2 въпроса, за които не ми стана ясно.1. Датчика за АБС-а от барабана става ли?2. Маркуча към спирачни апарат къде се връзва след като махнем тръбичката? И другото нещо, при мен я няма тази главина(която съм отбелязал), както при вас. При мен всичко е в барабана Мерси, предварително за отговоритеFiat Brava 1,9 Jtd
Коментар
-
Малко да възродя темата, че на мен ми предстои ъпгрейд на предни спирачки до 284 мм ще рециклирам апаратите по челния опит на Иван. Исках да попитам дали има спрейове в сив цвят. Не сребрист, а сив - нещо подобно или малко по-тъмно.И гресите бих искал да попитам откъде ги е взел колегата и каква еонази в бялата опаковка. Как точно се води?_______
146 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар