Аз имам няколко въпроса Искам да попитам, как е ръчната сега ?иии как аджиба да я накараме да хваща както трябва !?ии тези големите апарати, какви дискове ще им сложиш ... много добре изглеждат От какво ги свали ??
Аз имам няколко въпроса Искам да попитам, как е ръчната сега ?иии как аджиба да я накараме да хваща както трябва !?ии тези големите апарати, какви дискове ще им сложиш ... много добре изглеждат От какво ги свали ??
кажи ако е проблем да ми отговориш ...
Aми пропуснал съм те.1. Ръчната държи добре, но е по-зле от перфектно регулираните ми барабани.2. Има си механизъм, както ти писа колегата назад в темата - тези задните апарати са си стандартни и там е предвидена ръчна.3. Големите са 4 бутално Брембо за диск 305...310мм. Те са за предните спирачки.4. Купих ги свалени, но ги има на купе 2.0 20В Турбо, Алфа 166, ГТВ, 164 Все с големите турбо матори.Има ги и по много други коли.По темата:Днес си монтирах серво от 156, че ми се видя по-дебело. Няма кой знае каква разлика в спирането, макар че е по-добре.Исках да си сложа от голямото на 156, но то е с друг захват и помпата е за АБС - само с два извода. Много преправяне щеше да има и се отказах.Иначе е 2 пъти по-голямо като спирачно усилие и щеше да е много по-добре.
Извинявай в такъв случай... Значи да разбирам, че ако я дръпнеш, и ще ти е доста трудно да тръгнеш... иначе казано държи доста в сравнение с повечето които сме с дискове отзад. Защото незнам дали си разбрал, но повечето които са с дискове отзад, имат много слаба ръчна.Та значи да се опитам евентоално да ги посъживя с един ремонтен комплект и да се моля да се оправи
Извинявай в такъв случай... Значи да разбирам, че ако я дръпнеш, и ще ти е доста трудно да тръгнеш... иначе казано държи доста в сравнение с повечето които сме с дискове отзад. Защото незнам дали си разбрал, но повечето които са с дискове отзад, имат много слаба ръчна.Та значи да се опитам евентоално да ги посъживя с един ремонтен комплект и да се моля да се оправи
Ами да - доста държи.При нормален опит да тръгна и гасне колата, е предполагам че с много газ ще отлепи.Ако се двива и я дръпна колата спира някак бавно.С барабаните направо блокираха задните колелета, а сега не е така.
Това е защото спирачната площ е почти 2 пъти по-малка от на барабаните! И аз след като си сложих дискове отзад забелязах подобно поведение.Поздрави за полезното ръководство!
Ами да - доста държи.При нормален опит да тръгна и гасне колата, е предполагам че с много газ ще отлепи.Ако се двива и я дръпна колата спира някак бавно.С барабаните направо блокираха задните колелета, а сега не е така.
И при мен е така ръчната! От място с дръпната ръчна с много газ паля предните гуми, а задните се суркат (баси пушилката дет дигнах - замириса на изгорели гуми )! Но ако я дръпна в движениние - само забавя - нищо общо с барабните!
Фирмата която продава ремонтните комплекти:Скорпион 13ул. "Цар Симеон" 165 тел. 831-01-48моб. тел. 0899 851 320СтраницаИмат огромен избор - дано си намерите това което търсите.
иване тази събота и аз се захващам със мойта спирачна система.
fiat coupe 2.0 16v-първата любов
alfa romeo 155 1.8 8v-следващата
fiat coupe 1.8 16v -отново във играта
fiat coupe 1.8 16v-това ми беше четвъртата изгора
fiat coupe 20 16v TURBO-дочаках ламята спаска, А съм сaмо на 20г.
Колеги, темата е супер. Имам 2 въпроса, за които не ми стана ясно.1. Датчика за АБС-а от барабана става ли?2. Маркуча към спирачни апарат къде се връзва след като махнем тръбичката? И другото нещо, при мен я няма тази главина(която съм отбелязал), както при вас. При мен всичко е в барабана Мерси, предварително за отговорите
Колеги, темата е супер. Имам 2 въпроса, за които не ми стана ясно.1. Датчика за АБС-а от барабана става ли?2. Маркуча към спирачни апарат къде се връзва след като махнем тръбичката? И другото нещо, при мен я няма тази главина(която съм отбелязал), както при вас. При мен всичко е в барабана Мерси, предварително за отговорите
1. Датчика за АБС става ако е от същият модел. Има 2 вида.2. Тръбичката не се маха, а се заменя с такава от кола с дискови спирачки.3 Ами всяка кола си има главина, просто се маха самия барабан и тя е отдолу под него.
Да кажа и още нещо.Замених си сервоусилватела с такъв от Алфа 156. Колата спира по-добре.Самата операция е доста гадна и не я препоръчвам на никой, защото крайният резултата е спорен.
Коментар